BAŞKANLAR 12'DEN VURDU

Gündem 29.10.2020 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKANLAR 12'DEN VURDU

Tefenni de gençlerin daha eğlenceli vakit geçirebileceği bir alan oluşturma çalışmaları Başkan Ümit Alagöz’ün öncülüğünde gerçekleşti….
  ÖZEL HABER   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yapımından bitimine kadar öncü olduğu “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ” açıldı. Uzun zamandır Tefenni’de özellikle gençler tarafından vakit geçirebileceği bir alanın, bir eğlence merkezine ihtiyaç duyulması Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü harekete geçirmişti.   Gençlerin isteğine kayıtsız kalamayan Alagöz gençlerin vakit geçirip mutlu olabileceği “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ projesini tamamlayarak açılışını yaptı. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz açılış konuşmasında, "Tefennide ki gençlerimiz Antalya ve Denizli gibi çevre illerdeki aktiviteleri aramaması için bu aktiviteyi yapmaya çalıştık." dedi.   Açılışta konuşan Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, ”Cumhuriyetimiz kutlandığı bugünde böyle güzel bir açılış beni mutlu etti. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle aktiviteleri çocuklarımızın hizmetine sunmak ve ilçemize kazandırmak bizleri mutlu etti. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu. Açılışa Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve diğer partililer ile beraber vatandaşlar da katıldı.   AÇILIŞI YAPILAN YERLER Kapalı Çocuk Oyun Eğlence Merkezi Go Kart Pisti Tefenni Saat Kulesi Luna Park Okçuluk Alanı Tefenni Belediye Spor Satış Mağazası                        
Tefenni de gençlerin daha eğlenceli vakit geçirebileceği bir alan oluşturma çalışmaları Başkan Ümit Alagöz’ün öncülüğünde gerçekleşti….

 

ÖZEL HABER

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yapımından bitimine kadar öncü olduğu “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ” açıldı.

Uzun zamandır Tefenni’de özellikle gençler tarafından vakit geçirebileceği bir alanın, bir eğlence merkezine ihtiyaç duyulması Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü harekete geçirmişti.

 

Gençlerin isteğine kayıtsız kalamayan Alagöz gençlerin vakit geçirip mutlu olabileceği “KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ projesini tamamlayarak açılışını yaptı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz açılış konuşmasında, "Tefennide ki gençlerimiz Antalya ve Denizli gibi çevre illerdeki aktiviteleri aramaması için bu aktiviteyi yapmaya çalıştık." dedi.

 

Açılışta konuşan Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, ”Cumhuriyetimiz kutlandığı bugünde böyle güzel bir açılış beni mutlu etti. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle aktiviteleri çocuklarımızın hizmetine sunmak ve ilçemize kazandırmak bizleri mutlu etti. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Açılışa Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve diğer partililer ile beraber vatandaşlar da katıldı.

 

AÇILIŞI YAPILAN YERLER

Kapalı Çocuk Oyun Eğlence Merkezi
Go Kart Pisti
Tefenni Saat Kulesi
Luna Park
Okçuluk Alanı
Tefenni Belediye Spor Satış Mağazası

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.