TÜTÜNCÜ FEN İŞLERİ PERSONELİ İLE BİRARADA

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2013 - 13:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜTÜNCÜ FEN İŞLERİ PERSONELİ İLE BİRARADA

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleşen kahvaltıya belediye bürokratlarıyla birlikte katılan Başkan Tütüncü, birlikte Kepez’e çok güzel hizmetler kazandırdıklarını belirtti. Başkan Tütüncü, “Gerek asfalt, yol, park, bahçe gibi temel belediyeciliğin hizmetlerinde, gerekse kongre ve kültür merkezleri, yüzme havuzları gibi bugüne kadar hiç görülmemiş bir çok yatırımı Kepez’e kazandırmış olmaktan dolayı, büyük bir memnuniyet duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Kepez Belediyesi’nin çalışanlarının ücretlerini zamanında ödediklerini belirten Başkan Tütüncü, “İşçisine, memuruna, çalışanına sahip çıkmak lafla olmuyor. Taşeron şirket çalışanlarımızın maaşları da günü gününe ödenmekte. Taşeron şirket çalışanlarımız maaşlarını günü gününe hatta gününden önce almaktalar” diye konuştu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleşen kahvaltıya belediye bürokratlarıyla birlikte katılan Başkan Tütüncü, birlikte Kepez’e çok güzel hizmetler kazandırdıklarını belirtti. Başkan Tütüncü, “Gerek asfalt, yol, park, bahçe gibi temel belediyeciliğin hizmetlerinde, gerekse kongre ve kültür merkezleri, yüzme havuzları gibi bugüne kadar hiç görülmemiş bir çok yatırımı Kepez’e kazandırmış olmaktan dolayı, büyük bir memnuniyet duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kepez Belediyesi’nin çalışanlarının ücretlerini zamanında ödediklerini belirten Başkan Tütüncü, “İşçisine, memuruna, çalışanına sahip çıkmak lafla olmuyor. Taşeron şirket çalışanlarımızın maaşları da günü gününe ödenmekte. Taşeron şirket çalışanlarımız maaşlarını günü gününe hatta gününden önce almaktalar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.