TÜTÜNCܒDEN SPOR YAPAN KADINLARA ZİYARET

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 13:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜTÜNCܒDEN SPOR YAPAN KADINLARA ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCܒDEN SPOR YAPAN KADINLARA ZİYARET
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile Kepez Spor Salonu’nda pilates, aerobik ve step yaparak, güne sporla başlayan kadınları ziyaret edip, sohbet etti. Kepezli kadınların güne sporla başladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepezli kadınlar uzmanlar ve diyetisyenler eşliğinde çeşitli sağlık programlarına katılarak, sağlıklı yaşama merhaba diyorlar” dedi.Antrenör Burcu Sergün ise step, aerobik ve plates derslerine katılan kadınların egzersizler ile hem kilo verdiklerini hem de sağlıklı bir vücuda kavuşup sosyalleştiklerini belirtti.Kepezli kadınlar; Duraliler İlkokulu, Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol-Ayhan Demirkol Kız Meslek Lisesi spor salonları, Varsak İlkokulu, Beşkonak İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda bulunan çadır tarzı spor salonları ile Kepez Belediyesi Spor Salonu ve Zafer Mahallesi’nde bulunan Cumartesi Pazarı’nda her gün 09.00-12.30 saatleri arasında uzman antrenörler eşliğinde spor yapabiliyor.
BAŞKAN TÜTÜNCܒDEN SPOR YAPAN KADINLARA ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile Kepez Spor Salonu’nda pilates, aerobik ve step yaparak, güne sporla başlayan kadınları ziyaret edip, sohbet etti. 
Kepezli kadınların güne sporla başladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepezli kadınlar uzmanlar ve diyetisyenler eşliğinde çeşitli sağlık programlarına katılarak, sağlıklı yaşama merhaba diyorlar” dedi.
Antrenör Burcu Sergün ise step, aerobik ve plates derslerine katılan kadınların egzersizler ile hem kilo verdiklerini hem de sağlıklı bir vücuda kavuşup sosyalleştiklerini belirtti.
Kepezli kadınlar; Duraliler İlkokulu, Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol-Ayhan Demirkol Kız Meslek Lisesi spor salonları, Varsak İlkokulu, Beşkonak İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda bulunan çadır tarzı spor salonları ile Kepez Belediyesi Spor Salonu ve Zafer Mahallesi’nde bulunan Cumartesi Pazarı’nda her gün 09.00-12.30 saatleri arasında uzman antrenörler eşliğinde spor yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.