BAŞKAN TÜTÜNCܒDEN NAKLİYECİ ESNAFINA ZİYARET

Siyaset 06.01.2014 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN TÜTÜNCܒDEN NAKLİYECİ ESNAFINA ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçesinde bulunan Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçesinde bulunan Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret etti. Ziyarete, Ak Parti Kepez İlçe Başkan Vekili Mesut Sevinç ve Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi aday adayı İsmail Ulusoy da eşlik etti. Başkan Tütüncü, siteye gelişinde Antalya Nakliyatçılar ve Ambarcılar Derneği Başkanı Remzi Demir ve esnaf tarafından karşılandı.Dükkanları ve tır garajını gezen BaşkanTütüncü, site çalışanları ve şoför esnafı ile sohbet etti. Remzi Demir, dernek binasında misafir ettiği Başkan Tütüncü'ye sitenin sıkıntıları hakkında bilgi verirken, Başkan Tütüncü ise ziyarette esnafın isteklerini dinlediklerini söyledi.“Göreve geldiğimizde Kepez'de bir yerden bir yere itilen kakılan bir nakliyeci esnafı vardı” diyen Başkan Tütüncü, şunları kaydetti:“İlk göreve geldiğimiz zaman nakliyeci esnafımız Varsak'ta derme çatma bir ortamda, şikayetlerle karşı karşıya kalarak, ticaretlerini sürdürüyorlardı. Bu sorunun bir çözüm noktasına kavuşturulması gerektiği düşüncesiyle hem Varsaklı vatandaşlarımızın şikayetini karşılamak hem de esnafımızın mağdur olmamasını sağlamak adına bir mutabakat zemini aradık. Göreve geldiğimiz ilk yıl bu mutabakat zemini içerisinde başlattığımız çalışmalar meyvesini verdi. Döşemealtı Belediyesi sınırları içerisinde nakliyeci esnafımız, Milli Emlak'tan bir arazi kiralayarak, kendilerine, içerisinde birçok sosyal imkanın olduğu bir tesis yaptılar."Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak Nakliyeciler Sitesi'nin yapıldığı arazinin kiralanmasına ve tesisin inşasına ciddi bir destek verdiklerinin de altını çizdi. Önümüzdeki dönemde Nakliyeciler Sitesi'ni, çok daha kurumsal bir hale getirmeyi arzuladıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Menderes Türel'in kazanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla, nakliyeci esnafımıza çok daha güzel bir tesis armağan edeceğiz” dedi. Başkan Tütüncü, bir önceki dönem Kepez Belediyesi ile nakliyeci esnafı arasında hoş olmayan manzaraların ortaya çıktığını hatırlatarak, “Polis eşliğinde işyerlerinin kapatılması, yıkımlar gibi üzüntü verici olaylar, üzüntü verici hadiseler yaşandı. Nakliyeci esnafımızın üzüldüğünü gördük. Kendi dönemimizde esnafımızı güldüreceğiz, sevindireceğiz dedik. Onların işi, aşı, ekmeği bizim aşımız, ekmeğimizdir, dedik. Bugün geldiğimiz noktada Nakliyeci esnafının bizim dönemimizdeki Kepez Belediyesi'ne karşı bir memnuniyeti varsa bundan mutluluk duyuyoruz. Problemlerimizi el birliği ile karşılıklı fedakarlıklar göstererek çözdük” diye konuştu.Antalya Nakliyatçılar ve Ambarcılar Derneği Başkanı Remzi Demir de sitenin sıkıntılarının çözümüne verdiği desteklerden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçesinde bulunan Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçesinde bulunan Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret etti. 
Ziyarete, Ak Parti Kepez İlçe Başkan Vekili Mesut Sevinç ve Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi aday adayı İsmail Ulusoy da eşlik etti. Başkan Tütüncü, siteye gelişinde Antalya Nakliyatçılar ve Ambarcılar Derneği Başkanı Remzi Demir ve esnaf tarafından karşılandı.
Dükkanları ve tır garajını gezen BaşkanTütüncü, site çalışanları ve şoför esnafı ile sohbet etti. Remzi Demir, dernek binasında misafir ettiği Başkan Tütüncü'ye sitenin sıkıntıları hakkında bilgi verirken, Başkan Tütüncü ise ziyarette esnafın isteklerini dinlediklerini söyledi.
“Göreve geldiğimizde Kepez'de bir yerden bir yere itilen kakılan bir nakliyeci esnafı vardı” diyen Başkan Tütüncü, şunları kaydetti:
“İlk göreve geldiğimiz zaman nakliyeci esnafımız Varsak'ta derme çatma bir ortamda, şikayetlerle karşı karşıya kalarak, ticaretlerini sürdürüyorlardı. Bu sorunun bir çözüm noktasına kavuşturulması gerektiği düşüncesiyle hem Varsaklı vatandaşlarımızın şikayetini karşılamak hem de esnafımızın mağdur olmamasını sağlamak adına bir mutabakat zemini aradık. Göreve geldiğimiz ilk yıl bu mutabakat zemini içerisinde başlattığımız çalışmalar meyvesini verdi. Döşemealtı Belediyesi sınırları içerisinde nakliyeci esnafımız, Milli Emlak'tan bir arazi kiralayarak, kendilerine, içerisinde birçok sosyal imkanın olduğu bir tesis yaptılar."
Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak Nakliyeciler Sitesi'nin yapıldığı arazinin kiralanmasına ve tesisin inşasına ciddi bir destek verdiklerinin de altını çizdi. Önümüzdeki dönemde Nakliyeciler Sitesi'ni, çok daha kurumsal bir hale getirmeyi arzuladıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Menderes Türel'in kazanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla, nakliyeci esnafımıza çok daha güzel bir tesis armağan edeceğiz” dedi. 
Başkan Tütüncü, bir önceki dönem Kepez Belediyesi ile nakliyeci esnafı arasında hoş olmayan manzaraların ortaya çıktığını hatırlatarak, “Polis eşliğinde işyerlerinin kapatılması, yıkımlar gibi üzüntü verici olaylar, üzüntü verici hadiseler yaşandı. Nakliyeci esnafımızın üzüldüğünü gördük. Kendi dönemimizde esnafımızı güldüreceğiz, sevindireceğiz dedik. Onların işi, aşı, ekmeği bizim aşımız, ekmeğimizdir, dedik. Bugün geldiğimiz noktada Nakliyeci esnafının bizim dönemimizdeki Kepez Belediyesi'ne karşı bir memnuniyeti varsa bundan mutluluk duyuyoruz. Problemlerimizi el birliği ile karşılıklı fedakarlıklar göstererek çözdük” diye konuştu.
Antalya Nakliyatçılar ve Ambarcılar Derneği Başkanı Remzi Demir de sitenin sıkıntılarının çözümüne verdiği desteklerden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.