BAŞKAN TÜTÜNCܒDEN ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2013 - 15:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN TÜTÜNCܒDEN ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak projesindeki 5 dönümlük “Masal Parkı” çocuklara armağan ettiğini belirtti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak projesindeki 5 dönümlük “Masal Parkı” çocuklara armağan ettiğini belirtti. Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun da bulunduğu tesisteki masal adasında, çocukların, çok sevdikleri masal ve çizgi film karakterleriyle buluşacağı, Antalya’da bir ilk olan parkta klasik ve günümüzün popüler çizgi film karakterlerinin, Türk ve dünya masal kahramanlarının maketlerinin yer aldığı belirtildi.Maliyeti yaklaşık 1 milyon 800 bin lira olan masal adasında, 88 adet heykel ve 14 adet mizansen canlandırması yer aldığı açıklandı. Tom ve Jerry, Caillou ve Kedisi, Pepe ve Kız arkadaşı, Red Kit, Aslan Kral, Taş Devri, Sünger Bob-Yengeç gibi çizgi film kahramanlarının renklendirdiği masal adasında, Külkedisi, Keloğlan, Rapunzel, Pinokyo, Boğaçhan, Hacivat ve Karagöz, Don Kişot, Alaaddin, Kırmızı Başlıklı Kız, Nasrettin Hoca, Deli Dumrul, Yedi Cüceler gibi masal kahramanlarının bulunduğu kaydedildi.Kepezpark Varsak’ta, yaklaşık 1500 seyirci kapasiteli tribünü bulunan tam olimpik yüzme havuzunun ise Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun olarak, 3,10 metre derinliğinde ve 25x50 metre boyutlarında 10 kulvarlı olarak yapıldığı, FIFA standartlarına uygun 500 kişilik açık tribünleri ve soyunma odaları olan 45x25 metre boyutlarında 2 adet sentetik çim futbol sahası ile FIBA kurallarına uygun 2 adet basketbol sahası, gençlik merkezi, 4 adet cep sinema salonunun da gençlerin hizmetine sunulduğu ifade edildi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak projesindeki 5 dönümlük “Masal Parkı” çocuklara armağan ettiğini belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak projesindeki 5 dönümlük “Masal Parkı” çocuklara armağan ettiğini belirtti. 
Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun da bulunduğu tesisteki masal adasında, çocukların, çok sevdikleri masal ve çizgi film karakterleriyle buluşacağı, Antalya’da bir ilk olan parkta klasik ve günümüzün popüler çizgi film karakterlerinin, Türk ve dünya masal kahramanlarının maketlerinin yer aldığı belirtildi.
Maliyeti yaklaşık 1 milyon 800 bin lira olan masal adasında, 88 adet heykel ve 14 adet mizansen canlandırması yer aldığı açıklandı. Tom ve Jerry, Caillou ve Kedisi, Pepe ve Kız arkadaşı, Red Kit, Aslan Kral, Taş Devri, Sünger Bob-Yengeç gibi çizgi film kahramanlarının renklendirdiği masal adasında, Külkedisi, Keloğlan, Rapunzel, Pinokyo, Boğaçhan, Hacivat ve Karagöz, Don Kişot, Alaaddin, Kırmızı Başlıklı Kız, Nasrettin Hoca, Deli Dumrul, Yedi Cüceler gibi masal kahramanlarının bulunduğu kaydedildi.
Kepezpark Varsak’ta, yaklaşık 1500 seyirci kapasiteli tribünü bulunan tam olimpik yüzme havuzunun ise Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun olarak, 3,10 metre derinliğinde ve 25x50 metre boyutlarında 10 kulvarlı olarak yapıldığı, FIFA standartlarına uygun 500 kişilik açık tribünleri ve soyunma odaları olan 45x25 metre boyutlarında 2 adet sentetik çim futbol sahası ile FIBA kurallarına uygun 2 adet basketbol sahası, gençlik merkezi, 4 adet cep sinema salonunun da gençlerin hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.