BAŞKAN TURSUN 2013 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2014 - 13:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN TURSUN 2013 YILINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN TURSUN 2013 YILINI DEĞERLENDİRDİ
2013 yılını değerlendiren Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun “2013 yılı projelerimizin taçlandığı ve tamamlanan hizmetlerimizle ilçemizin şaha kalktığı bir yıl olmuştur” dedi. İlçenin sosyal yaşamdan, ticari hayata kadar bütün alanlarında belediye hizmetleri açısından 2013 yılının çok verimli geçtiğini belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “Son beş yıl içinde olduğu gibi 2013 yılında da durmadan çalıştık. Halkımızın daha rahat bir yaşam sürmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik” diye konuştu.2013 yılında tamamlanan projelere de dikkat çeken Başkan Nurettin Tursun, “Türkiye’ye örnek olan 140 bin metrekarelik mesire alanı hem ilçe hem de Antalya yaşayanları için yeni bir akciğer olmuştur. Ticari hayat iki iş merkezi ile daha da canlanmış, temalı parklar sosyal yaşamın vazgeçilmezleri haline gelmiş, hizmet binamız tamamlanmıştır. Yıllarca dağınık bir alanda prefabrik ortamlarda hizmet verdiğimiz halkımıza artık daha modern bir belediye binasında hizmet vereceğiz. Yine ilçede kilometrelerce uzunluğundaki yol ve altyapı çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu.Başkan Nurettin Tursun, “Biz hep daha iyiyi hedefleyerek çalışıyoruz. 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için seferber olacağız” dedi.
BAŞKAN TURSUN 2013 YILINI DEĞERLENDİRDİ

2013 yılını değerlendiren Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun “2013 yılı projelerimizin taçlandığı ve tamamlanan hizmetlerimizle ilçemizin şaha kalktığı bir yıl olmuştur” dedi. 
İlçenin sosyal yaşamdan, ticari hayata kadar bütün alanlarında belediye hizmetleri açısından 2013 yılının çok verimli geçtiğini belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “Son beş yıl içinde olduğu gibi 2013 yılında da durmadan çalıştık. Halkımızın daha rahat bir yaşam sürmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik” diye konuştu.
2013 yılında tamamlanan projelere de dikkat çeken Başkan Nurettin Tursun, “Türkiye’ye örnek olan 140 bin metrekarelik mesire alanı hem ilçe hem de Antalya yaşayanları için yeni bir akciğer olmuştur. Ticari hayat iki iş merkezi ile daha da canlanmış, temalı parklar sosyal yaşamın vazgeçilmezleri haline gelmiş, hizmet binamız tamamlanmıştır. Yıllarca dağınık bir alanda prefabrik ortamlarda hizmet verdiğimiz halkımıza artık daha modern bir belediye binasında hizmet vereceğiz. Yine ilçede kilometrelerce uzunluğundaki yol ve altyapı çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu.
Başkan Nurettin Tursun, “Biz hep daha iyiyi hedefleyerek çalışıyoruz. 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için seferber olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.