BAŞKAN GÜNAYDIN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2013 - 10:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN GÜNAYDIN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazar esnafını ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazar esnafını ziyaret etti.Karaağaç Pazarı esnafını ziyaret eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sorun ve talepleri dinledi. Isparta Belediyesi'nin esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Günaydın, "Onların sıkıntısını ve sorunlarını çözmek gerekiyor. Biz göreve gelmeden önce bir esnafın tezgah ücreti 12 lira tutuyordu. Şimdi ise 5 lira tutuyor. Beş yıl hiç zam yapmadık" dedi.Esnaf ziyaretinde belediyenin hizmet ve çalışmalarını da anlatan Başkan Günaydın, "Suyu da 5 yıl zam yapmadık. Aslında biz belediye olarak 5 yıl hiçbir şeye zam yapmadık. Böyle olduğu halde hiçbir yatırımımız aksamamıştır. Halkımıza yapmış olduğumuz bu tutumumuz bize dua olarak geri geliyor" şeklinde konuştu.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazar esnafını ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazar esnafını ziyaret etti.
Karaağaç Pazarı esnafını ziyaret eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sorun ve talepleri dinledi. Isparta Belediyesi'nin esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Günaydın, "Onların sıkıntısını ve sorunlarını çözmek gerekiyor. Biz göreve gelmeden önce bir esnafın tezgah ücreti 12 lira tutuyordu. Şimdi ise 5 lira tutuyor. Beş yıl hiç zam yapmadık" dedi.
Esnaf ziyaretinde belediyenin hizmet ve çalışmalarını da anlatan Başkan Günaydın, "Suyu da 5 yıl zam yapmadık. Aslında biz belediye olarak 5 yıl hiçbir şeye zam yapmadık. Böyle olduğu halde hiçbir yatırımımız aksamamıştır. Halkımıza yapmış olduğumuz bu tutumumuz bize dua olarak geri geliyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.