BAŞKAN CANURAL MEGA PROJELERİ ANLATTI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2014 - 13:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN CANURAL MEGA PROJELERİ ANLATTI

BAŞKAN CANURAL MEGA PROJELERİ ANLATTI
 Burdur’un Gölhisar ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Canural, göreve geldiği günden bu yana 7 aylık dönemde yapılan icraatlar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Önemli birçok çalışma yaptıklarını aktaran Başkan Canural, çoğu 2015 yılında başlanacak mega projelere start verme hazırlığı içinde olduklarını dile getirerek, "30 Mart seçimlerinde halkımızın verdiği destekle göreve geldik. Belediye Başkanı seçildiğimiz günden bu yana var gücümüzle ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için çalışıyoruz. Yedi aylık süre içinde Gölhisar için Ankara, Antalya, Isparta, Denizli ve Viyana’yı kapsayan 30 bin kilometrelik yolu katettik. Gölhisar bu dönemde elbette hak ettiği hizmeti alacaktır" dedi. Göreve başladığında planladıkları 52 projenin bulunduğunu belirten Başkan Canural şunları söyledi:"Bunlardan 21’ini 7 aylık başkanlık dönemimizde gerçekleştirdik. Bazı devam etmekte olan mega projelerimizi de belli bir aşamaya getirdik. Bu projelerimizin bir kısmı belediyecilik bir kısmı da genel projelerdir. Altyapı, doğalgaz, sanayi sitesi, pazaryeri, gençlik merkezi, güreş eğitim merkezi gibi devam etmekte olan projeler yanında arıtma tesisi, aşevi, cenaze hizmetlerinin tamamen ücretsiz hale getirilmesi, hal binası gibi tamamlanan projeler bulunmaktadır. Bu projelerden başka ilçenin kalkınması ve üretimin artması için tarım alanlarının toplulaştırılması, hayvancılığın modernleştirilmesi ve turistik alanlarımızın hızla turizme açılması için gibi çalışmalarımızda mevcuttur."Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, projeleri gerçekleştirmek için zamanı en iyi şekilde kullanmaları gerektiğini de belirterek, "Bizim çalışma düsturumuzda kaybedecek bir dakikamız bile yok" dedi.
BAŞKAN CANURAL MEGA PROJELERİ ANLATTI

 Burdur’un Gölhisar ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Canural, göreve geldiği günden bu yana 7 aylık dönemde yapılan icraatlar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. 
Önemli birçok çalışma yaptıklarını aktaran Başkan Canural, çoğu 2015 yılında başlanacak mega projelere start verme hazırlığı içinde olduklarını dile getirerek, "30 Mart seçimlerinde halkımızın verdiği destekle göreve geldik. Belediye Başkanı seçildiğimiz günden bu yana var gücümüzle ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için çalışıyoruz. Yedi aylık süre içinde Gölhisar için Ankara, Antalya, Isparta, Denizli ve Viyana’yı kapsayan 30 bin kilometrelik yolu katettik. Gölhisar bu dönemde elbette hak ettiği hizmeti alacaktır" dedi. 
Göreve başladığında planladıkları 52 projenin bulunduğunu belirten Başkan Canural şunları söyledi:
"Bunlardan 21’ini 7 aylık başkanlık dönemimizde gerçekleştirdik. Bazı devam etmekte olan mega projelerimizi de belli bir aşamaya getirdik. Bu projelerimizin bir kısmı belediyecilik bir kısmı da genel projelerdir. Altyapı, doğalgaz, sanayi sitesi, pazaryeri, gençlik merkezi, güreş eğitim merkezi gibi devam etmekte olan projeler yanında arıtma tesisi, aşevi, cenaze hizmetlerinin tamamen ücretsiz hale getirilmesi, hal binası gibi tamamlanan projeler bulunmaktadır. Bu projelerden başka ilçenin kalkınması ve üretimin artması için tarım alanlarının toplulaştırılması, hayvancılığın modernleştirilmesi ve turistik alanlarımızın hızla turizme açılması için gibi çalışmalarımızda mevcuttur."
Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, projeleri gerçekleştirmek için zamanı en iyi şekilde kullanmaları gerektiğini de belirterek, "Bizim çalışma düsturumuzda kaybedecek bir dakikamız bile yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.