AKAYDIN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRDİ

Eğitim 26.12.2013 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKAYDIN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi atölyelerinde imalatını yaptığı ev eşyalarıyla üniversite öğrencilerini sevindirdiğini söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, üniversitede eğitim gören öğrencilerin eşya sorununa çare oluyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi aracılığı ile 2013 yılı içerisinde öğrencilere 1406 parça ev eşyası yardımında bulundu. Üniversite yurtlarının dolu olması nedeniyle ev tutmak zorunda kalan öğrencilerin zor koşullarda yaşadığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, yeni bir proje geliştirdi. Büyükşehir ekipleri, Boğaçayı Atölyeleri’nde çalışma masası, yatak, elbise dolabı, komidin ve oda takımı imalatı yapıyor.  EŞYALAR KENDİ İMALATIMIZ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’da üniversite öğrencilerine teslim edilen ev eşyalarını yerinde görerek inceledi. Başkan Akaydın, “Üniversite öğrencileri yönelik önemli projeler geliştirdik. Kız ve erkek öğrenciler için barınma ihtiyacını karşılayacak yurt yaptık. Eve çıkan öğrencilere de eşya yardımında bulunuyoruz. Büyükşehir Beleyesi öğrenciler için yapılan çalışma masası, yatak ve elbise dolabı gibi eşyaları kendi tesislerinde üretiyor. Yaptığımız yurtların malzemelerini Boğaçayı Atölyeleri’nde yaptık. Öğrencilerimize elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.  Büyükşehir Belediyesi’nden eşya talebinde bulunacak öğrenciler Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na müracaat edebilecek ve 2495430 numaralı telefondan bilgi alabilecek. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi atölyelerinde imalatını yaptığı ev eşyalarıyla üniversite öğrencilerini sevindirdiğini söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, üniversitede eğitim gören öğrencilerin eşya sorununa çare oluyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi aracılığı ile 2013 yılı içerisinde öğrencilere 1406 parça ev eşyası yardımında bulundu. Üniversite yurtlarının dolu olması nedeniyle ev tutmak zorunda kalan öğrencilerin zor koşullarda yaşadığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, yeni bir proje geliştirdi. Büyükşehir ekipleri, Boğaçayı Atölyeleri’nde çalışma masası, yatak, elbise dolabı, komidin ve oda takımı imalatı yapıyor. 
EŞYALAR KENDİ İMALATIMIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’da üniversite öğrencilerine teslim edilen ev eşyalarını yerinde görerek inceledi. Başkan Akaydın, “Üniversite öğrencileri yönelik önemli projeler geliştirdik. Kız ve erkek öğrenciler için barınma ihtiyacını karşılayacak yurt yaptık. Eve çıkan öğrencilere de eşya yardımında bulunuyoruz. Büyükşehir Beleyesi öğrenciler için yapılan çalışma masası, yatak ve elbise dolabı gibi eşyaları kendi tesislerinde üretiyor. Yaptığımız yurtların malzemelerini Boğaçayı Atölyeleri’nde yaptık. Öğrencilerimize elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.  Büyükşehir Belediyesi’nden eşya talebinde bulunacak öğrenciler Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na müracaat edebilecek ve 2495430 numaralı telefondan bilgi alabilecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.