BAŞKAN YİĞİT 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Gündem 06.01.2022 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN YİĞİT 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN YİĞİT 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Burdur Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tuncay Yiğit 2021 yılını değerlendirdi. Başkan Yiğit 2021 yılının pandemiden dolayı ekonomik yönden kötü geçtiğini, 2022 yılının daha iyi olmasını temenni ettiklerini söyledi. Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “2021 yılı kötü geçti. Özellikle küçük esnafımız için kötü geçti. Pandemiden dolayı ekonomik olumsuzluklar yaşadık. Küçük esnaf toparlanma aşamasına girdi. Borçlarını ödeme de zorluk çektiler. 2020 yılından kalanlarda vardı. 2021 yılına devredildi. Gerçekten zor zamanlar geçti. Pazar alışverişlerinde bayağı bir düşüş var. Halkın büyük marketlere yöneldiği zamanlarda pazar esnafına çok fazla destek olunmadı. Ama bütün halkı pazar esnafından alışverişe davet ediyorum. Yerli esnafımız kazansın. Yerli esnafımıza destek çıkılsın. 2022 yılının daha iyi olmasını temenni ediyoruz.” Dedi.  
BAŞKAN YİĞİT 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Burdur Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tuncay Yiğit 2021 yılını değerlendirdi. Başkan Yiğit 2021 yılının pandemiden dolayı ekonomik yönden kötü geçtiğini, 2022 yılının daha iyi olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Manavlar Odası Başkanı Tuncay Yiğit konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“2021 yılı kötü geçti. Özellikle küçük esnafımız için kötü geçti. Pandemiden dolayı ekonomik olumsuzluklar yaşadık. Küçük esnaf toparlanma aşamasına girdi. Borçlarını ödeme de zorluk çektiler. 2020 yılından kalanlarda vardı. 2021 yılına devredildi. Gerçekten zor zamanlar geçti. Pazar alışverişlerinde bayağı bir düşüş var. Halkın büyük marketlere yöneldiği zamanlarda pazar esnafına çok fazla destek olunmadı. Ama bütün halkı pazar esnafından alışverişe davet ediyorum. Yerli esnafımız kazansın. Yerli esnafımıza destek çıkılsın. 2022 yılının daha iyi olmasını temenni ediyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.