Başkan Uysal Muharrem Orucuna Katıldı

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2016 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Başkan Uysal Muharrem Orucuna Katıldı

Başkan Uysal, Altınova’da Muharrem orucuna katıldı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Altınova Mahallesi’nde Muharrem orucu etkinliğine katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucu dolayısıyla Altınova Cemevi’nde düzenlenen oruç açma lokmasına katıldı. Başkan Uysal, Muratpaşa’da neşeyi, sevinci, kederi ve yası ayrı gayrı olmadan herkesle paylaşacak bir iklimi, bir ortamı oluşturmayı bütün Muratpaşa olarak başardıklarını söyledi. Muharrem ayının dünyanın bütün mazlumları için bir yas ayı olarak kabul ettiklerini belirten Başkan Uysal, “Buna Amerika’da katliama uğrayan Kızılderililer ya da Cezayir yerlileri de dahildir. Kim mazlumsa, kim dünyada haksızlığa uğramışsa hepsi dahildir. Bu özel günlerimizi böyle insanlıkla paylaşarak yorumladığımızda daha bir özel daha da bir anlamlı oluyor. Bu anlamda Muharrem orucunda sizlerle lokma paylaşmak bizim için onurdur, şereftir” diye konuştu.
Başkan Uysal, Altınova’da Muharrem orucuna katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Altınova Mahallesi’nde Muharrem orucu etkinliğine katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muharrem orucu dolayısıyla Altınova Cemevi’nde düzenlenen oruç açma lokmasına katıldı. Başkan Uysal, Muratpaşa’da neşeyi, sevinci, kederi ve yası ayrı gayrı olmadan herkesle paylaşacak bir iklimi, bir ortamı oluşturmayı bütün Muratpaşa olarak başardıklarını söyledi. Muharrem ayının dünyanın bütün mazlumları için bir yas ayı olarak kabul ettiklerini belirten Başkan Uysal, “Buna Amerika’da katliama uğrayan Kızılderililer ya da Cezayir yerlileri de dahildir. Kim mazlumsa, kim dünyada haksızlığa uğramışsa hepsi dahildir. Bu özel günlerimizi böyle insanlıkla paylaşarak yorumladığımızda daha bir özel daha da bir anlamlı oluyor. Bu anlamda Muharrem orucunda sizlerle lokma paylaşmak bizim için onurdur, şereftir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.