BAŞKAN UYSAL'DAN ANTALYASPOR VE ALANYASPOR’A TRANSFER ÇAĞRISI

Gündem 04.06.2016 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN UYSAL'DAN ANTALYASPOR VE ALANYASPOR’A TRANSFER ÇAĞRISI

BAŞKAN UYSAL'DAN ANTALYASPOR VE ALANYASPOR’A TRANSFER ÇAĞRISI
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor’la Alanyaspor’a çağrıda bulunarak, Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 ve Türkiye’de ilk 24’e giren U19 takımlarından 5’er futbolcuyu transfer etmelerini önerdi.  Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2016-2017 sezonunda Antalya’yı temsil edecek olan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulundu. Alanyaspor’u, Süper Lige çıkmasından dolayı kutlayan Başkan Uysal, “Muratpaşa Belediyesi olarak, amatör sporlar düzeyinde kalmakta özen gösteriyoruz. Mümkün olduğunca da bunu sürdüreceğiz. Dünya standartında amatör sporcu yetiştirmek istiyoruz. U17 futbol takımımız, yaklaşık bin 500 takım arasından Türkiye Şampiyonu oldu. U19 takımımız ise yaklaşık bin 500 takım arasında ilk 24’e kaldı. Buradan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulunarak, U17 ve U19 takımlarımızdan 5’er sporcu transfer etmelerini öneriyorum” dedi. KENT VE KULÜPLERİN YARARINA Amatör sporların, toplumun ruh ve beden sağlığını ilgilendirdiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “Aynı zamanda ciddi alt yapısı olan, amatör spora ciddi destek veren Muratpaşa Belediyesi gibi kurumların yetiştirdiği sporculara rağbet edilmesi, sabır gösterilmesi hem Antalyamız’ın hem de kulüplerimizin yararınadır. Antalyasporumuza ve Alanyasporumuza; bizim U17 ve U19 takımlarımızda, kalitesini kanıtlamış, kendi kategorisinde üst düzey nitelikte olduğunu kanıtlamış sporcuları transfer etmelerini ve onları profesyonel hayata hazırlamalarını öneriyorum” diye konuştu.
BAŞKAN UYSAL'DAN ANTALYASPOR VE ALANYASPOR’A TRANSFER ÇAĞRISI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor’la Alanyaspor’a çağrıda bulunarak, Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 ve Türkiye’de ilk 24’e giren U19 takımlarından 5’er futbolcuyu transfer etmelerini önerdi. 
Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2016-2017 sezonunda Antalya’yı temsil edecek olan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulundu. Alanyaspor’u, Süper Lige çıkmasından dolayı kutlayan Başkan Uysal, “Muratpaşa Belediyesi olarak, amatör sporlar düzeyinde kalmakta özen gösteriyoruz. Mümkün olduğunca da bunu sürdüreceğiz. Dünya standartında amatör sporcu yetiştirmek istiyoruz. U17 futbol takımımız, yaklaşık bin 500 takım arasından Türkiye Şampiyonu oldu. U19 takımımız ise yaklaşık bin 500 takım arasında ilk 24’e kaldı. Buradan Antalyaspor ve Alanyaspor’a çağrıda bulunarak, U17 ve U19 takımlarımızdan 5’er sporcu transfer etmelerini öneriyorum” dedi.
KENT VE KULÜPLERİN YARARINA
Amatör sporların, toplumun ruh ve beden sağlığını ilgilendirdiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “Aynı zamanda ciddi alt yapısı olan, amatör spora ciddi destek veren Muratpaşa Belediyesi gibi kurumların yetiştirdiği sporculara rağbet edilmesi, sabır gösterilmesi hem Antalyamız’ın hem de kulüplerimizin yararınadır. Antalyasporumuza ve Alanyasporumuza; bizim U17 ve U19 takımlarımızda, kalitesini kanıtlamış, kendi kategorisinde üst düzey nitelikte olduğunu kanıtlamış sporcuları transfer etmelerini ve onları profesyonel hayata hazırlamalarını öneriyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.