Başkan Uysal Çarşamba geleneğini sürdürüyor

Yaşam 27.06.2018 - 15:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Uysal Çarşamba geleneğini sürdürüyor

  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba olduğu gibi bu haftada Turunç Masa’da randevusuz görüşme saatinde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Uysal, “Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir” diyerek her Çarşamba sürdürdüğü randevusuz görüşme için saat 08.15’i gösterdiğinde mesaisine başladı.   Belediye fuayesinde yer alan Turunç Masa’da Muratpaşa’nın farklı mahallerinden gelen komşularıyla buluşan Başkan Uysal, ilçe sakinleriyle değişen Muratpaşa’yı konuştu.   Başkan Uysal, randevusuz görüşme saatlerinin bir yönetişim sistemi olan Turunç Masa uygulamasının bir parçası olduğunu söyledi. Turunç Masa’nın yaklaşık 3.5 yıldır Muratpaşa’ya hizmet verdiğini kaydeden Başkan Uysal, yılın 5 aylık verilene göre Turunç Masa’nın 58 bin 73 başvuru kaydı alırken bunların yüzde 95.5’i yani 55 bin 463’ü sonuçlandırıldığını söyledi. Turunç Masa’dan memnuniyet oranı yüzde 87,54 olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Aynı dönemde randevusuz görüşme saatlerinde ise 1046 komşumuzla buluştuk” dedi.

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her Çarşamba olduğu gibi bu haftada Turunç Masa’da randevusuz görüşme saatinde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Uysal, “Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir” diyerek her Çarşamba sürdürdüğü randevusuz görüşme için saat 08.15’i gösterdiğinde mesaisine başladı.

 

Belediye fuayesinde yer alan Turunç Masa’da Muratpaşa’nın farklı mahallerinden gelen komşularıyla buluşan Başkan Uysal, ilçe sakinleriyle değişen Muratpaşa’yı konuştu.

 

Başkan Uysal, randevusuz görüşme saatlerinin bir yönetişim sistemi olan Turunç Masa uygulamasının bir parçası olduğunu söyledi. Turunç Masa’nın yaklaşık 3.5 yıldır Muratpaşa’ya hizmet verdiğini kaydeden Başkan Uysal, yılın 5 aylık verilene göre Turunç Masa’nın 58 bin 73 başvuru kaydı alırken bunların yüzde 95.5’i yani 55 bin 463’ü sonuçlandırıldığını söyledi. Turunç Masa’dan memnuniyet oranı yüzde 87,54 olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Aynı dönemde randevusuz görüşme saatlerinde ise 1046 komşumuzla buluştuk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.