BAŞKAN ÜNAL ‘BİZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ’

Gündem 26.01.2021 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÜNAL ‘BİZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ’

Pistinin yapımı için proje hazırlıkları sürüyor...
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucaktaki drift tutkunlarına verdiği söz için çalışmalarına devam ediyor.    Başkan Ünal, özellikle gençler tarafından yaz aylarında trafiğe açık alanlarda sıkça yapılan drift için drift severlere söz verdiği Drift Pistinin yapımı için proje hazırlıklarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre, Drift pisti yapımı için 2 yer konusunda değerlendirmeler sürüyor. Bu değerlendirmeler kapsamında Bucak Belediyesi şehir dışından uzman ekip getirterek, belirlenen yerlerde fizibilite çalışması yaptırıyor. Belirlenen iki yerden bir tanesi Kocaaliler yolunda Katran Dağının eteklerinde iken, diğer yer ise Sazak Mevkii Kent Ormanı civarında olduğu öğrenildi. Yerin tam anlamıyla belirlenmesinin ardından Burdur'un İlk ve Tek drift pistinin yapımına başlanacak.    Gençlere söz veren Başkan Emrullah Ünal, "Gençler merak etmeyin! Biz sözümüzün arkasındayız. Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından sizlerin beklediği pisti kullanıma açacağız." sözlerini kullandı.  
Pistinin yapımı için proje hazırlıkları sürüyor...

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucaktaki drift tutkunlarına verdiği söz için çalışmalarına devam ediyor. 

 

Başkan Ünal, özellikle gençler tarafından yaz aylarında trafiğe açık alanlarda sıkça yapılan drift için drift severlere söz verdiği Drift Pistinin yapımı için proje hazırlıklarını sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Drift pisti yapımı için 2 yer konusunda değerlendirmeler sürüyor. Bu değerlendirmeler kapsamında Bucak Belediyesi şehir dışından uzman ekip getirterek, belirlenen yerlerde fizibilite çalışması yaptırıyor. Belirlenen iki yerden bir tanesi Kocaaliler yolunda Katran Dağının eteklerinde iken, diğer yer ise Sazak Mevkii Kent Ormanı civarında olduğu öğrenildi. Yerin tam anlamıyla belirlenmesinin ardından Burdur'un İlk ve Tek drift pistinin yapımına başlanacak. 

 

Gençlere söz veren Başkan Emrullah Ünal, "Gençler merak etmeyin! Biz sözümüzün arkasındayız. Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından sizlerin beklediği pisti kullanıma açacağız." sözlerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.