BAŞKAN ÜMİT ALAGÖZ ‘AYNI OYUN VE TEZGAHLARA BAŞVURUYORLAR’

Gündem 06.03.2021 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÜMİT ALAGÖZ ‘AYNI OYUN VE TEZGAHLARA BAŞVURUYORLAR’

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya üzerinden sert açıklamada bulundu...
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya üzerinden sert açıklamada bulundu.      Başkan Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  "Kıymetli Burdurlu hemşerilerim. Son haftalarda yaşanan bazı olaylar üzerine bu açıklamayı yapma gereği duydum. Tüm halkımızın bilmesini isterim ki; bir Belediye Başkanı hizmet etmek istiyorsa hiçbir mazerete sığınmaz. Alamadım, bulamadım, vermediler, engellediler gibi kelimeleri hiç kullanmaz. Hatta bu tarz gerekçeler tam tersi hırslandırır ve başarı kaçınılmaz olur. Tüm bunları neden mi açıklıyorum? Hasbelkader 7 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. İlimizin siyasi müdavimleri henüz bunları anlayamamış olacak ki, hala aynı oyunlara ve tezgâhlara başvuruyorlar. Son günlerde garip bir şekilde 2 Belediye, tüm iyi niyete ve tüm çabalara rağmen hayvan sever dernekleriyle karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır. Bunlardan birisi Tefenni Belediyesi diğeri ise Burdur Belediyesidir. Aynı odaktan talimatlanan bu olaylar, neden sadece bu 2 Belediye üzerinden yoğunlaşmıştır. Talimatı veren o odak bilmelidir ki oyununuzu okuyor, kimlere parayla hayvan sever kılığında saldırttığını ve o odağın kim olduğunu biliyoruz. Sen kiminle, hangi taşeronlarınla ve hangi tezgâhınla gelirsen gel. Rabbim ömür verdiği müddetçe halkımızın da desteğiyle ben söz verdiğimden çok daha fazlasını yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Saygılarımla!"  
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya üzerinden sert açıklamada bulundu...

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya üzerinden sert açıklamada bulundu. 

 

 

Başkan Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Kıymetli Burdurlu hemşerilerim.
Son haftalarda yaşanan bazı olaylar üzerine bu açıklamayı yapma gereği duydum. Tüm halkımızın bilmesini isterim ki; bir Belediye Başkanı hizmet etmek istiyorsa hiçbir mazerete sığınmaz. Alamadım, bulamadım, vermediler, engellediler gibi kelimeleri hiç kullanmaz. Hatta bu tarz gerekçeler tam tersi hırslandırır ve başarı kaçınılmaz olur.
Tüm bunları neden mi açıklıyorum? Hasbelkader 7 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. İlimizin siyasi müdavimleri henüz bunları anlayamamış olacak ki, hala aynı oyunlara ve tezgâhlara başvuruyorlar.
Son günlerde garip bir şekilde 2 Belediye, tüm iyi niyete ve tüm çabalara rağmen hayvan sever dernekleriyle karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır.

Bunlardan birisi Tefenni Belediyesi diğeri ise Burdur Belediyesidir. Aynı odaktan talimatlanan bu olaylar, neden sadece bu 2 Belediye üzerinden yoğunlaşmıştır. Talimatı veren o odak bilmelidir ki oyununuzu okuyor, kimlere parayla hayvan sever kılığında saldırttığını ve o odağın kim olduğunu biliyoruz.
Sen kiminle, hangi taşeronlarınla ve hangi tezgâhınla gelirsen gel. Rabbim ömür verdiği müddetçe halkımızın da desteğiyle ben söz verdiğimden çok daha fazlasını yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Saygılarımla!"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.