Başkan Sözen Irmağı yasakladı

Gündem 04.06.2018 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Sözen Irmağı yasakladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Irmağında boğulmaların artması nedeniyle Irmağa girişi yasaklayan uyarı yayınladı.
Başkan Sözen: “Manavgat Irmağımızdaki su seviyesinin değişmesi ve dikkatsizlik nedenleriyle, son günlerde ilçemizde üzücü boğulma olayları yaşanmıştır. Öncelikle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu konuda yaşadığım derin üzüntümü de buradan belirtmek istiyorum. Manavgat Belediyesi olarak su seviyesi değişkenliklerinde gerekli uyarıları rutin olarak yapmaktayız. Manavgat Irmağı’nda yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğunu bir kez daha hatırlatarak, çocuklarımızın can güvenliği için vatandaşlarımızın tedbirli olmalarını çok önemle rica ediyorum.” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Irmağında boğulmaların artması nedeniyle Irmağa girişi yasaklayan uyarı yayınladı.

Başkan Sözen: “Manavgat Irmağımızdaki su seviyesinin değişmesi ve dikkatsizlik nedenleriyle, son günlerde ilçemizde üzücü boğulma olayları yaşanmıştır. Öncelikle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bu konuda yaşadığım derin üzüntümü de buradan belirtmek istiyorum. Manavgat Belediyesi olarak su seviyesi değişkenliklerinde gerekli uyarıları rutin olarak yapmaktayız. Manavgat Irmağı’nda yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğunu bir kez daha hatırlatarak, çocuklarımızın can güvenliği için vatandaşlarımızın tedbirli olmalarını çok önemle rica ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.