BAŞKAN SELİMOĞLU YAPILACAK YATIRIM MÜJDELERİNİ VERDİ

Gündem 08.01.2021 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU YAPILACAK YATIRIM MÜJDELERİNİ VERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun gelişi Burdur'un tüm ilçelerine müjdeler getirdi...
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun gelişi Burdur'un tüm ilçelerine müjdeler getirdi.   Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur'da yapılan törende Bakan Kasapoğlu'na hediye vermesinin ardından yatırım sözlerini de almış oldu.   Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada;  KARAMANLI’MIZA HAYIRLI OLSUN Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Burdur’umuza Ziyaretleri kapsamında Karamanlımıza 1. Gençlik Merkezi 2. Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası Desteklerinden dolayı başta Yeni Türkiye’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na , Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin Uğur’a ve Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi’ye ayrıca Emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim. * HERŞEY DAHA GÜÇLÜ KARAMANLI İÇİN * ifadelerini kullandı.  
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun gelişi Burdur'un tüm ilçelerine müjdeler getirdi...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun gelişi Burdur'un tüm ilçelerine müjdeler getirdi.

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Burdur'da yapılan törende Bakan Kasapoğlu'na hediye vermesinin ardından yatırım sözlerini de almış oldu.

 

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada; 

KARAMANLI’MIZA HAYIRLI OLSUN
Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Burdur’umuza Ziyaretleri kapsamında Karamanlımıza
1. Gençlik Merkezi
2. Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası
Desteklerinden dolayı başta Yeni Türkiye’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na , Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin Uğur’a ve Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi’ye ayrıca Emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim.
* HERŞEY DAHA GÜÇLÜ KARAMANLI İÇİN * ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.