BAŞKAN SELİMOĞLU ‘EY SERKAN ŞİMŞEK’ DİYEREK CEVAP VERDİ

Gündem 29.12.2020 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU ‘EY SERKAN ŞİMŞEK’ DİYEREK CEVAP VERDİ

Başkan Selimoğlu, sert çıktı…
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek'in CHP'li belediyelerin 3 Bin 100 TL'lik asgari ücret vermesi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.   CHP'li birileri bir şey mi dedi sözleriyle açıklama yapan Başkan Selimoğlu,  "CHP’Lİ BİRİLERİ BİŞEY’Mİ DEDİ Ey Serkan ŞİMŞEK Ne yapmak istiyorsun ? Manşet ‘mi Olmak İstiyorsun ? Karamanlı Belediyesi olarak İşçimize 27 Kasım 2020 tarihinde Sendika ile yapmış olduğumuz sözleşme ile 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3.100.00 TL Net maaş veriyoruz. Ocak ayında da Memur Maaş farkı kadar artış yapacağız. Peki siz ne yapacaksınız ? Bu da size MANŞET olsun Bırakın artık işçi üzerinden çirkef siyaset yapmayı, işinize bakın Ey Serkan ŞİMŞEK" ifadelerini kullandı.  
Başkan Selimoğlu, sert çıktı…

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek'in CHP'li belediyelerin 3 Bin 100 TL'lik asgari ücret vermesi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

 

CHP'li birileri bir şey mi dedi sözleriyle açıklama yapan Başkan Selimoğlu, 

"CHP’Lİ BİRİLERİ BİŞEY’Mİ DEDİ
Ey Serkan ŞİMŞEK Ne yapmak istiyorsun ?
Manşet ‘mi Olmak İstiyorsun ?
Karamanlı Belediyesi olarak İşçimize 27 Kasım 2020 tarihinde Sendika ile yapmış olduğumuz sözleşme ile 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3.100.00 TL Net maaş veriyoruz.
Ocak ayında da Memur Maaş farkı kadar artış yapacağız.
Peki siz ne yapacaksınız ?
Bu da size MANŞET olsun
Bırakın artık işçi üzerinden çirkef siyaset yapmayı, işinize bakın Ey Serkan ŞİMŞEK" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.