BAŞKAN SELİMOĞLU BİR MÜJDE DAHA DUYURDU

Gündem 12.01.2021 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN SELİMOĞLU BİR MÜJDE DAHA DUYURDU

Karamanlı ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, müjdelerine bir yenilerine eklemeye devam ediyor...
Burdur’un mermer ve ceviz diyarı Karamanlı ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, müjdelerine bir yenilerine eklemeye devam ediyor.   2021 yılına beton santralini duyurarak vatandaşlarına müjdeleyen Başkan Selimoğlu, geçtiğimiz günlerde kendi esnaflarına maddi destek olacaklarını ifade etmişti.   Başkan Selimoğlu şimdi de Karamanlı ilçesine sentetik halı saha yapacaklarını müjdeledi. Başkan Selimoğlu, "Çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yararlanacağı Sentetik Futbol Sahası ile kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, birlik beraberlik ve paylaşım bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Hızla gelişen Karamanlımız Desteklerinden dolayı başta Yeni Türkiye’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na , Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin Uğur’a ve Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi’ye , Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ömür Karakaya’ya , Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Orhan Kemerkaya’ya, Karamanlı Gençlik ve Spor İlçe Başkanımız Sayın Muharrem Erkil’e, ayrıca Emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim.” dedi.  
Karamanlı ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, müjdelerine bir yenilerine eklemeye devam ediyor...

Burdur’un mermer ve ceviz diyarı Karamanlı ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, müjdelerine bir yenilerine eklemeye devam ediyor.

 

2021 yılına beton santralini duyurarak vatandaşlarına müjdeleyen Başkan Selimoğlu, geçtiğimiz günlerde kendi esnaflarına maddi destek olacaklarını ifade etmişti.

 

Başkan Selimoğlu şimdi de Karamanlı ilçesine sentetik halı saha yapacaklarını müjdeledi. Başkan Selimoğlu, "Çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yararlanacağı Sentetik Futbol Sahası ile kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, birlik beraberlik ve paylaşım bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Hızla gelişen Karamanlımız Desteklerinden dolayı başta Yeni Türkiye’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na , Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin Uğur’a ve Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi’ye , Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ömür Karakaya’ya , Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Orhan Kemerkaya’ya, Karamanlı Gençlik ve Spor İlçe Başkanımız Sayın Muharrem Erkil’e, ayrıca Emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.