Başkan Salman’dan Başkan Ercengiz’e ziyaret

Gündem 05.11.2017 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Salman’dan Başkan Ercengiz’e ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Hafta sonu tatili için Burdur’da bulunan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Salman, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Başkan Ercengiz ziyaretin ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a şehir turu yaptırdı. Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz ile Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve eşi Dilek Salman, Halk Plajı, BİMTAŞ Göl Tesisleri, Hizmet Kampüsü, Çay Boyu restorasyonu, İstasyon Caddesi ve inşaatı devam eden Atatürk Mahallesi Düğün Salonu ile Yöresel Ürün Pazarını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, Burdur’a gerçek bir kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Halk Plajı ziyaretinde her geçen gün çekilen Burdur Gölü’nün çığlığını duyurmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ercengiz, Burdur Gölü’nde yaşanan çekilmeyi Başkan Salman’a gösterdi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başkan Salman, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti. Başkan Ercengiz ve Başkan Salman daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte Birinci Amatör Kümede mücadele eden MAKÜ Spor- Burdur Belediyespor karşılaşmasını izledi. Başkanlar daha sonra Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısında esnafları ziyaret etti.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Hafta sonu tatili için Burdur’da bulunan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Salman, Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ercengiz’den bilgi aldı. Başkan Ercengiz ziyaretin ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a şehir turu yaptırdı.

Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz ile Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve eşi Dilek Salman, Halk Plajı, BİMTAŞ Göl Tesisleri, Hizmet Kampüsü, Çay Boyu restorasyonu, İstasyon Caddesi ve inşaatı devam eden Atatürk Mahallesi Düğün Salonu ile Yöresel Ürün Pazarını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, Burdur’a gerçek bir kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Halk Plajı ziyaretinde her geçen gün çekilen Burdur Gölü’nün çığlığını duyurmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ercengiz, Burdur Gölü’nde yaşanan çekilmeyi Başkan Salman’a gösterdi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başkan Salman, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti.

Başkan Ercengiz ve Başkan Salman daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte Birinci Amatör Kümede mücadele eden MAKÜ Spor- Burdur Belediyespor karşılaşmasını izledi. Başkanlar daha sonra Küçük Sanayi Sitesi ve Ateşli Sanatlar Çarşısında esnafları ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.