BAŞKAN ÖZCAN 'TEFENNİ BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR'

Gündem 18.04.2022 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ÖZCAN 'TEFENNİ BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR'

BAŞKAN ÖZCAN 'TEFENNİ BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR'
AK Parti Tefenni İlçe Başkanı Fatih Özcan’ın basın açıklamasıdır.   Değerli kamuoyu; Dün ilimizin güzide iki takımı olan Tefenni Belediye Spor ile MAKÜ Spor arasında gayet centilmence gerçekleştirilen ve kazananı alkışladığımız olaysız karşılaşma sonrası sosyal medya hesaplarından gördüğümüz talihsiz görüntüler sonrası MAKÜ tarafından bir açıklama bekledik. Bu saate kadar kabul edilebilir nedenlerinin olduğunu düşündüğümüz açıklama olmaması sonrası bu açıklamayı yapmaya karar verdik. İlçemizin takımı Tefenni Belediye sporun adının geçtiği görüntüde Tefenni’mizi şakanın, saygının, sevginin ve centilmenliğin uzağında ağızlarına alanlar, o ortama izin veren idarecilerin bir an önce toplum karşısına çıkarak Tefenni’mizden “özür dileyerek “gerekeni yapmasını bekliyoruz. Unutulmuş olmalı ki bir kez daha hatırlatmakta fayda olduğunu dün görüntüler sonrası gerek duyuyorum. “Futbol dostluk, futbol kardeşliktir, spor saygı, sevgi anlayışla yapılmaktadır.” Sözlerime Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle son vermek isterim. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim".  Kamuoyuna saygı ve sevgilerimle.  
BAŞKAN ÖZCAN 'TEFENNİ BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR'

AK Parti Tefenni İlçe Başkanı Fatih Özcan’ın basın açıklamasıdır.

 

Değerli kamuoyu;

Dün ilimizin güzide iki takımı olan Tefenni Belediye Spor ile MAKÜ Spor arasında gayet centilmence gerçekleştirilen ve kazananı alkışladığımız olaysız karşılaşma sonrası sosyal medya hesaplarından gördüğümüz talihsiz görüntüler sonrası MAKÜ tarafından bir açıklama bekledik.

Bu saate kadar kabul edilebilir nedenlerinin olduğunu düşündüğümüz açıklama olmaması sonrası bu açıklamayı yapmaya karar verdik. İlçemizin takımı Tefenni Belediye sporun adının geçtiği görüntüde Tefenni’mizi şakanın, saygının, sevginin ve centilmenliğin uzağında ağızlarına alanlar, o ortama izin veren idarecilerin bir an önce toplum karşısına çıkarak Tefenni’mizden “özür dileyerek “gerekeni yapmasını bekliyoruz. Unutulmuş olmalı ki bir kez daha hatırlatmakta fayda olduğunu dün görüntüler sonrası gerek duyuyorum. “Futbol dostluk, futbol kardeşliktir, spor saygı, sevgi anlayışla yapılmaktadır.” Sözlerime Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle son vermek isterim. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim".  Kamuoyuna saygı ve sevgilerimle.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.