BAŞKAN ÖNCE İFTAR YAPTI SONRA HALKA HESAP VERDİ

Gündem 11.06.2018 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖNCE İFTAR YAPTI SONRA HALKA HESAP VERDİ

Ramazan ayı boyunca 60 bin Burdurluyla iftar yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmaları hakkında da halka hesap verdi.
Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca kent merkezinde 35 mahallede Gönül Sofrası kuruldu. Gönüllü bağışçılarının destekleriyle düzenlenen iftar yemeklerine yaklaşık 60 bin vatandaş katıldı. Her gün Gönül Sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Ercengiz, iftar sonrası da Burdur Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmaları hakkında halka hesap verdi. Burdur Belediyesi’nin mali durumu hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Ercengiz, bunun yanında Marka Caddeler, Halk Plajı çalışmaları, Çay Boyu düzenlemeleri, Hizmet Kampüsü, Cumhuriyet Yaşam Merkezi hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Ercengiz, içme suyu çalışmalarından, TOKİ konutlarına, sosyal etkinliklerden festivallere kadar birçok konuda yapılan çalışmaları özetledi. Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Geleneksel hale getirdiğimiz Gönül Sofralarımızda 7’den 70’e birlikte orucumuzu açtık. Gönüllü bağışçılarımızın destekleriyle kurduğumuz iftar yemeklerimizin ardından halkımızla birlikte oturup 4 yıllık çalışmalarımızı anlattık. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Birlikte olacağımızı kol kola olacağımızı söylemiştik. Birlik beraberlik içerisinde gönüller yapıyoruz. Bu yüzden iftar yemeklerimize Gönül Sofraları dedik. 'Mutlu birey, mutlu Burdur’ dedik. Biz gönüller yapmak için geldik. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki vatandaşımız mutlu. Burdur Belediye Başkanı olarak benim en büyük kazancım halkımızın yüzlerindeki mutluluğu görmektir.” diye konuştu.
Ramazan ayı boyunca 60 bin Burdurluyla iftar yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmaları hakkında da halka hesap verdi.

Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca kent merkezinde 35 mahallede Gönül Sofrası kuruldu. Gönüllü bağışçılarının destekleriyle düzenlenen iftar yemeklerine yaklaşık 60 bin vatandaş katıldı. Her gün Gönül Sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Ercengiz, iftar sonrası da Burdur Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmaları hakkında halka hesap verdi. Burdur Belediyesi’nin mali durumu hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Ercengiz, bunun yanında Marka Caddeler, Halk Plajı çalışmaları, Çay Boyu düzenlemeleri, Hizmet Kampüsü, Cumhuriyet Yaşam Merkezi hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Ercengiz, içme suyu çalışmalarından, TOKİ konutlarına, sosyal etkinliklerden festivallere kadar birçok konuda yapılan çalışmaları özetledi.

Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Geleneksel hale getirdiğimiz Gönül Sofralarımızda 7’den 70’e birlikte orucumuzu açtık. Gönüllü bağışçılarımızın destekleriyle kurduğumuz iftar yemeklerimizin ardından halkımızla birlikte oturup 4 yıllık çalışmalarımızı anlattık. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Birlikte olacağımızı kol kola olacağımızı söylemiştik. Birlik beraberlik içerisinde gönüller yapıyoruz. Bu yüzden iftar yemeklerimize Gönül Sofraları dedik. 'Mutlu birey, mutlu Burdur’ dedik. Biz gönüller yapmak için geldik. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki vatandaşımız mutlu. Burdur Belediye Başkanı olarak benim en büyük kazancım halkımızın yüzlerindeki mutluluğu görmektir.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.