BAŞKAN ÖKTE TKDK STANDINDA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 12.05.2022 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ÖKTE TKDK STANDINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖKTE TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA YERİNİ ALAN TKDK STANDINDA BİR ARAYA GELDİ
Burdur’da 7. düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında TKDK’ya yoğun ilgi var. 12 Mayıs ile 15 Mayıs arası sürecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarında Burdur TKDK yerini aldı.    Fuarın birinci gününde Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Nihat Pakdil’in katılımının yanı sıra çok sayıda Milletvekili ve çok sayıda Belediye Başkanı katıldı.    Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte TKDK stantında birçok Belediye başkanı ve İŞKUR müdürü ile bir araya geldi.    MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, İŞKUR müdürü Yunus Emre Akalın, TÜRKAV Başkanı Ayhan Mete, Burdur Güç Birliği Başkanı Şevket Aksöz, TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.
BAŞKAN ÖKTE TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA YERİNİ ALAN TKDK STANDINDA BİR ARAYA GELDİ

Burdur’da 7. düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında TKDK’ya yoğun ilgi var.


12 Mayıs ile 15 Mayıs arası sürecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarında Burdur TKDK yerini aldı. 

 

Fuarın birinci gününde Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Nihat Pakdil’in katılımının yanı sıra çok sayıda Milletvekili ve çok sayıda Belediye Başkanı katıldı. 

 

Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte TKDK stantında birçok Belediye başkanı ve İŞKUR müdürü ile bir araya geldi. 

 

MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, İŞKUR müdürü Yunus Emre Akalın, TÜRKAV Başkanı Ayhan Mete, Burdur Güç Birliği Başkanı Şevket Aksöz, TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.