BAŞKAN ÖKTE ‘GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ RAMAZAN ERZAKLARI SAHİPLERİNE ULAŞIYOR’

Gündem 11.04.2021 - 12:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ÖKTE ‘GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ RAMAZAN ERZAKLARI SAHİPLERİNE ULAŞIYOR’

BAŞKAN ÖKTE ‘GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ RAMAZAN ERZAKLARI SAHİPLERİNE ULAŞIYOR’
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Teşkilatının gelenek haline getirdiği, ramazan ayı erzak dağıtımı 2021 Ramazan öncesinde de başladı.     MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak, geleneksel hale getirdiğimiz, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SAV’in iftar sofrası açmak, insanlara iftar ettirmek yani lokmamızı onlarla paylaşmak en değerli amellerden biridir" Hadis Şerif’ini benimseyip, bu yıl yine mübarek Ramazan ayı boyunca il teşkilatımıza bağlı tüm teşkilatlarımızla Gerçekten ihtiyaç sahibi hemşerilerimize, Ramazan ayı boyunca belirlenen adreslere erzak dağıtımını Kadın Kolları Başkanım Nazan Oktay Hanımefendi ve Yönetimle birlikte dağıtıma başladık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Mübarek Ramazan аyınа hаs rahmet bereket ve mаğrifеt ile hemhâl оlmamız dilеklеrimle."    
BAŞKAN ÖKTE ‘GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ RAMAZAN ERZAKLARI SAHİPLERİNE ULAŞIYOR’

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Teşkilatının gelenek haline getirdiği, ramazan ayı erzak dağıtımı 2021 Ramazan öncesinde de başladı.

 

 

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak, geleneksel hale getirdiğimiz,

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SAV’in iftar sofrası açmak, insanlara iftar ettirmek yani lokmamızı onlarla paylaşmak en değerli amellerden biridir"

Hadis Şerif’ini benimseyip, bu yıl yine mübarek Ramazan ayı boyunca il teşkilatımıza bağlı tüm teşkilatlarımızla Gerçekten ihtiyaç sahibi hemşerilerimize, Ramazan ayı boyunca belirlenen adreslere erzak dağıtımını Kadın Kolları Başkanım Nazan Oktay Hanımefendi ve Yönetimle birlikte dağıtıma başladık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Mübarek Ramazan аyınа hаs rahmet bereket ve mаğrifеt ile hemhâl оlmamız dilеklеrimle."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.