BAŞKAN MUTLU FETÖ’DEN TUTUKLU, PETEK'E ELEŞTİRİ OKLARI

Asayiş 25.10.2016 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN MUTLU FETÖ’DEN TUTUKLU, PETEK'E ELEŞTİRİ OKLARI

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN MUTLU FETÖ’DEN TUTUKLANDI, EŞİ ADLİ KONTROL KAYDIYLA SERBEST BIRAKILDI.
Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tutuklandı.   Dün Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Süleyman Mutlu ile eşi Mine Mutlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Mutlu çifti, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye çıkarıldı ve bunun neticesinde Belediye Başkanı Mutlu, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi Mine Mutlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, dün belediye binasına gelen polis ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Belediye Başkanı Mutlu'nun eşi Mine Mutlu da aynı soruşturma doğrultusunda gözaltına alınmış, Süleyman Mutlu'nun makam odası ile çiftin evi ve otomobilinde arama yapılmıştı. Yapılan araştırma, istihbarat ve kontroller sonucunda FETÖ’ye ilişkin bulguların bulunduğu iddiasıyla Süleyman Mutlu’nun tutuklanmasına karar verildi.    PETEK'E SERT TEPKİ Burdur'un en büyük ilçesi Bucak'ta dün bu gelişmeler yaşanırken bunlarla birlikte adliye önünde toplanan kalabalık bir grup Başkan Mutlu'ya destek, Burdur Milletvekili ve TBMM FETÖ Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek'e ise sert eleştiriler göstermeleri dikkatlerden kaçmadı.
BUCAK BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN MUTLU FETÖ’DEN TUTUKLANDI, EŞİ ADLİ KONTROL KAYDIYLA SERBEST BIRAKILDI.

Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tutuklandı.

 

Dün Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Süleyman Mutlu ile eşi Mine Mutlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Mutlu çifti, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye çıkarıldı ve bunun neticesinde Belediye Başkanı Mutlu, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi Mine Mutlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, dün belediye binasına gelen polis ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Belediye Başkanı Mutlu'nun eşi Mine Mutlu da aynı soruşturma doğrultusunda gözaltına alınmış, Süleyman Mutlu'nun makam odası ile çiftin evi ve otomobilinde arama yapılmıştı. Yapılan araştırma, istihbarat ve kontroller sonucunda FETÖ’ye ilişkin bulguların bulunduğu iddiasıyla Süleyman Mutlu’nun tutuklanmasına karar verildi. 

 

PETEK'E SERT TEPKİ

Burdur'un en büyük ilçesi Bucak'ta dün bu gelişmeler yaşanırken bunlarla birlikte adliye önünde toplanan kalabalık bir grup Başkan Mutlu'ya destek, Burdur Milletvekili ve TBMM FETÖ Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek'e ise sert eleştiriler göstermeleri dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.