BAŞKAN MENGİ YERİNDE İNCELEDİ

Gündem 19.02.2021 - 14:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN MENGİ YERİNDE İNCELEDİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisini ziyarette bulundu. Mayıs 2020 yılında tesisin ihaleyle alındığını...
AK Parti  Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisini ziyarette bulundu.   Mayıs 2020 yılında tesisin ihaleyle alındığını belirten Başkan Mengi, 10 aydır yüklenici firmaya inşaatın başlattırılmadığını söyledi. Başkan Mengi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 10 Aydır Başlanamayan Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisini Bilgi Almak için ziyaret ettik Mayıs 2020 yılında Burdur Belediyesi tarafından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılan, Fakat 10 aydır Yüklenici firmaya İnşaat başlattırılmadı. Maalesef 2018 Deprem yönetmenliğine göre proje hazırlanmadığı ve zemin etüdlerin sağlıklı yapılmadığı için kontrolörler revize edilmesini istediği için projeler revize edilmeye gidildi. Yetkililerden Aldığımız bilgilere göre en yakın zamanda proje onayları gelir gelmez Mart ayında başlamayı planladıklarını söylediler. Bir an önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İlbank Tarafından Finanse edilen Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma tesisin şehrimize kazanılması, şehrimizin atıksu arıtma kokusundan ve Burdur gölümüze daha temiz su salımı için projeyi YAKIN TAKİP DE OLACAĞIZ. #AKparti Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan , il Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Erkan ve yönetimlerimizden arkadaşlar ile ziyaretimiz gerçekleşmiştir.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisini ziyarette bulundu. Mayıs 2020 yılında tesisin ihaleyle alındığını...

AK Parti  Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisini ziyarette bulundu.

 

Mayıs 2020 yılında tesisin ihaleyle alındığını belirten Başkan Mengi, 10 aydır yüklenici firmaya inşaatın başlattırılmadığını söyledi.

Başkan Mengi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

10 Aydır Başlanamayan Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisini Bilgi Almak için ziyaret ettik
Mayıs 2020 yılında Burdur Belediyesi tarafından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılan, Fakat 10 aydır Yüklenici firmaya İnşaat başlattırılmadı.
Maalesef 2018 Deprem yönetmenliğine göre proje hazırlanmadığı ve zemin etüdlerin sağlıklı yapılmadığı için kontrolörler revize edilmesini istediği için projeler revize edilmeye gidildi.
Yetkililerden Aldığımız bilgilere göre en yakın zamanda proje onayları gelir gelmez Mart ayında başlamayı planladıklarını söylediler.
Bir an önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İlbank Tarafından Finanse edilen Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma tesisin şehrimize kazanılması, şehrimizin atıksu arıtma kokusundan ve Burdur gölümüze daha temiz su salımı için projeyi YAKIN TAKİP DE OLACAĞIZ.
#AKparti Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan
, il Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Erkan
ve yönetimlerimizden arkadaşlar ile ziyaretimiz gerçekleşmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.