Başkan Mengi ve Milletvekili Özçelik’ten MAKÜ SPOR’a Moral Desteği

Spor 23.11.2019 - 12:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi ve Milletvekili Özçelik’ten MAKÜ SPOR’a Moral Desteği

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Burdur MAKÜ Sporu Kışla stadında yaptığı idmanda ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Milletvekili Bayram Özçelik ziyaretinde sporcularla uzun süre sohbet ederken, yaptıkları konuşmada, ‘’BAL liginde mücadele eden Burdur MAKÜ Sporun her zaman destekçisi ve yanlarında olduklarını belirterek, Şehrimizin gururu olan sporcularımızla Burdur’umuzun şehirde daha fazla sporlu günlere kavuşması için şehrin yöneticileri olan bizler ve MAKÜ Spor Yönetim Kurulu ile birlikte el ele daha fazla neler yapabileceğimizi her zaman bir araya gelerek konuşuyoruz. Bugünde Futbolcularımızın idmanını ziyaret ederek futbolcularımızla bir araya geldik. ” Şeklinde açıklamada bulundular.   “BURDUR OLARAK HEP BİRLİKRE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM” Burdur olarak takıma hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik ve İl Başkanı Volkan Mengi “Burdur’umuz, esnafımız takımına sahip çıkacağına inancımız tamdır. Hedefimiz tabi ki her takım gibi şampiyonluk olmalı ve tüm azimleriyle mücadele edeceğine sporcularımıza güvenimiz tamdır. Tüm hemşerilerimizi takımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.” Futbolculardan beklentilerinin her zaman kendilerine yakışır bir oyun oynamalarını ve başarılı sonuçlar elde etmelerini belirterek Bal liginde yeni bir takım olmalarına rağmen hedeflerinin yüksek olduğunu yaptıkları çalışmalarla gösterdiklerini belirttiler. Başkan Mengi ve Milletvekili Özçelik Sporculara baklava ikramında bulunarak ilgilerinden dolayı Burdur MAKÜ spor Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç’a, Hocalarına ve Futbolculara teşekkür ettiler.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekili Bayram Özçelik ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Burdur MAKÜ Sporu Kışla stadında yaptığı idmanda ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Milletvekili Bayram Özçelik ziyaretinde sporcularla uzun süre sohbet ederken, yaptıkları konuşmada, ‘’BAL liginde mücadele eden Burdur MAKÜ Sporun her zaman destekçisi ve yanlarında olduklarını belirterek, Şehrimizin gururu olan sporcularımızla Burdur’umuzun şehirde daha fazla sporlu günlere kavuşması için şehrin yöneticileri olan bizler ve MAKÜ Spor Yönetim Kurulu ile birlikte el ele daha fazla neler yapabileceğimizi her zaman bir araya gelerek konuşuyoruz. Bugünde Futbolcularımızın idmanını ziyaret ederek futbolcularımızla bir araya geldik. ” Şeklinde açıklamada bulundular.

 

“BURDUR OLARAK HEP BİRLİKRE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

Burdur olarak takıma hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik ve İl Başkanı Volkan Mengi “Burdur’umuz, esnafımız takımına sahip çıkacağına inancımız tamdır. Hedefimiz tabi ki her takım gibi şampiyonluk olmalı ve tüm azimleriyle mücadele edeceğine sporcularımıza güvenimiz tamdır. Tüm hemşerilerimizi takımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

Futbolculardan beklentilerinin her zaman kendilerine yakışır bir oyun oynamalarını ve başarılı sonuçlar elde etmelerini belirterek Bal liginde yeni bir takım olmalarına rağmen hedeflerinin yüksek olduğunu yaptıkları çalışmalarla gösterdiklerini belirttiler. Başkan Mengi ve Milletvekili Özçelik Sporculara baklava ikramında bulunarak ilgilerinden dolayı Burdur MAKÜ spor Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç’a, Hocalarına ve Futbolculara teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.