Başkan Mengi ve ekibi muhtarlarla buluştu

Gündem 16.01.2018 - 14:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi ve ekibi muhtarlarla buluştu

Başkan Mengi, Merkeze Bağlı Köy Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yaptı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,  Burdur merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek,  isteklerini dinledi. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur merkeze bağlı köy muhtarları ile Burdur Öğretmen Evi’nde toplantı düzenledi. Mengi, merkeze bağlı köy muhtarları ile yatırım programını değerlendirerek, muhtarların isteklerini dinledi.  Toplantıda Mengi; “ Devletimizin yapıtaşları olan muhtarlarımızla bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulunduk. Hükümetimiz, köylerimizde desteklerini sürdürüyor. Biz de yapılan çalışmaları muhtarlarımızla görüşerek, değerlendirmelerde bulunuyoruz. Muhtarlarımızın düşünceleri bizim için çok önemli, çünkü köylerimizde üreticilerimiz, yetiştiricilerimiz yaşıyor ve bizler onların sayesinde, üreten köylülerimizin çabaları sayesinde her gün yükselen bir ülkeyiz. Verimli bir toplantı geçtiğini düşünüyor, katılımlarından dolayı tüm köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın isteklerini yakından ilgilenerek takip edeceğimizi de bilmelerini istiyorum” şeklinde konuştu. Başkan Mengi’ye toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Merkez İl genel Meclisi Üyeleri Osman Karakaya, ve Ali Evren, İl Yerel Yönetimler Başkanı Turan Yurduşen eşlik etti.
Başkan Mengi, Merkeze Bağlı Köy Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yaptı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,  Burdur merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek,  isteklerini dinledi.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur merkeze bağlı köy muhtarları ile Burdur Öğretmen Evi’nde toplantı düzenledi. Mengi, merkeze bağlı köy muhtarları ile yatırım programını değerlendirerek, muhtarların isteklerini dinledi.  Toplantıda Mengi; “ Devletimizin yapıtaşları olan muhtarlarımızla bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulunduk. Hükümetimiz, köylerimizde desteklerini sürdürüyor. Biz de yapılan çalışmaları muhtarlarımızla görüşerek, değerlendirmelerde bulunuyoruz. Muhtarlarımızın düşünceleri bizim için çok önemli, çünkü köylerimizde üreticilerimiz, yetiştiricilerimiz yaşıyor ve bizler onların sayesinde, üreten köylülerimizin çabaları sayesinde her gün yükselen bir ülkeyiz. Verimli bir toplantı geçtiğini düşünüyor, katılımlarından dolayı tüm köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın isteklerini yakından ilgilenerek takip edeceğimizi de bilmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Mengi’ye toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Merkez İl genel Meclisi Üyeleri Osman Karakaya, ve Ali Evren, İl Yerel Yönetimler Başkanı Turan Yurduşen eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.