BAŞKAN MENGİ SUYA GELEN ZAMMA TEPKİ GÖSTERDİ

Gündem 05.08.2021 - 11:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN MENGİ SUYA GELEN ZAMMA TEPKİ GÖSTERDİ

BAŞKAN MENGİ SUYA GELEN ZAMMA TEPKİ GÖSTERDİ
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi suya 25 zam yapılmasına tepki verdi ve “CHP Belediye Yönetimi ALELACELE komisyona sevk edilmeden, konuşulmadan, musluklardan akmayan içme suyuna 25 ZAM yaptı.” dedi.   Yazılı Basın açıklamasında Başkan Mengi şu sözlere yer verdi;  “MUSLUKTAN AKMAYAN SUYA 25 ZAM HAYIRLI OLSUN! Değerli Burdur Kamuoyu ve Basın Mensupları, Yılbaşında 2021 yılı için Ocak ayında geçerli olmak üzere Katı atık tarifesini devreye sokarak suya dolaylı yapılan zamdan sonra dün Ağustos ayı meclisinde halktan gizleyerek ek gündemle CHP Belediye Yönetimi ALELACELE komisyona sevk edilmeden, konuşulmadan, musluklardan akmayan içme suyuna 25 ZAM yaptı.   TANKERLERDEKİ SUYA MAHKUM KALAN BURDUR!! Aylardır her gün Burdur içme suyu kesintileri yaşayan bazı mahallelerde Tankerlerle içme suyuna ulaşmaya çalışan şehrimiz bir an önce bu sorunun çözülmesini beklerken şimdi evlerin de içme suyu hizmeti alamazken 25 ile ikinci bir zamla karşı karşıya kaldı.   ÇOK BÜYÜK ALTYAPI SORUNU VAR! 7 yıllık CHP Belediyesi ŞEHİR İÇİ alt yapı sorununa hiçbir çalışma yapmadığı için 50 kayıp kaçağı önlemekte hiçbir çaba harcamamakta ve bu nedenle kuraklığın yaşandığı ülkemizde 2 yıldır içme suyu kaynaklarının verimsiz kullanılmasına sebep olunulmaktadır.   ALTYAPI ÇALIŞMASI YERİNE REKLAM BELEDİYECİLİĞİ! Ayrıca yeni su kaynakları konusunda hiçbir çalışma yapılmayarak şehrimizin içme suyu konusunda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakan CHP Burdur Belediyesi, görüldüğü üzere belediyeciliğin asli görevlerini (altyapı) yerine getirmekte bile çok aciz kalmıştır, Belediyecilik sadece Reklam belediyeciliği değildir. Hiçbir altyapı çalışması yapmadan ve yeni su kaynaklarını şehrimize kazandırmadan suya zam yapan CHP Belediye yönetimini kınıyoruz! Takdir çok kıymetli Burdur Kamuoyunundur…” Volkan Mengi AK Parti Burdur İl Başkanı  
BAŞKAN MENGİ SUYA GELEN ZAMMA TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi suya 25 zam yapılmasına tepki verdi ve “CHP Belediye Yönetimi ALELACELE komisyona sevk edilmeden, konuşulmadan, musluklardan akmayan içme suyuna 25 ZAM yaptı.” dedi.

 

Yazılı Basın açıklamasında Başkan Mengi şu sözlere yer verdi; 

“MUSLUKTAN AKMAYAN SUYA 25 ZAM HAYIRLI OLSUN!

Değerli Burdur Kamuoyu ve Basın Mensupları,

Yılbaşında 2021 yılı için Ocak ayında geçerli olmak üzere Katı atık tarifesini devreye sokarak suya dolaylı yapılan zamdan sonra dün Ağustos ayı meclisinde halktan gizleyerek ek gündemle CHP Belediye Yönetimi ALELACELE komisyona sevk edilmeden, konuşulmadan, musluklardan akmayan içme suyuna 25 ZAM yaptı.

 

TANKERLERDEKİ SUYA MAHKUM KALAN BURDUR!!

Aylardır her gün Burdur içme suyu kesintileri yaşayan bazı mahallelerde Tankerlerle içme suyuna ulaşmaya çalışan şehrimiz bir an önce bu sorunun çözülmesini beklerken şimdi evlerin de içme suyu hizmeti alamazken 25 ile ikinci bir zamla karşı karşıya kaldı.

 

ÇOK BÜYÜK ALTYAPI SORUNU VAR!

7 yıllık CHP Belediyesi ŞEHİR İÇİ alt yapı sorununa hiçbir çalışma yapmadığı için 50 kayıp kaçağı önlemekte hiçbir çaba harcamamakta ve bu nedenle kuraklığın yaşandığı ülkemizde 2 yıldır içme suyu kaynaklarının verimsiz kullanılmasına sebep olunulmaktadır.

 

ALTYAPI ÇALIŞMASI YERİNE REKLAM BELEDİYECİLİĞİ!

Ayrıca yeni su kaynakları konusunda hiçbir çalışma yapılmayarak şehrimizin içme suyu konusunda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakan CHP Burdur Belediyesi, görüldüğü üzere belediyeciliğin asli görevlerini (altyapı) yerine getirmekte bile çok aciz kalmıştır, Belediyecilik sadece Reklam belediyeciliği değildir.

Hiçbir altyapı çalışması yapmadan ve yeni su kaynaklarını şehrimize kazandırmadan suya zam yapan CHP Belediye yönetimini kınıyoruz!

Takdir çok kıymetli Burdur Kamuoyunundur…”

Volkan Mengi
AK Parti Burdur İl Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.