BAŞKAN MENGİ: ‘PAYLAŞILAN BELGELERİN BUGÜNKÜ AĞAÇ KESİMLERİ İLE İLGİSİ YOKTUR’

Gündem 06.05.2022 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN MENGİ: ‘PAYLAŞILAN BELGELERİN BUGÜNKÜ AĞAÇ KESİMLERİ İLE İLGİSİ YOKTUR’

AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI MENGİ: “PAYLAŞILAN BELGELERİN BUGÜNKÜ AĞAÇ KESİMLERİ İLE İLGİSİ YOKTUR”
Burdur’da 5 Mayıs 2022 Perşembe günü şehir merkezinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki ağaç kesimleri polemiği karşılıklı açıklamalarla devam ediyor.   AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ilk açıklamasından sonra ikinci kez şu yazılı açıklamayı yaptı; “CHP’li Belediye Başkanı, CHP Milletvekili Mehmet Göker’i ve il başkanı İzzet Akbulut’u da kandırdı. Bugün meydan da katledilen ağaçlar için yaptığımız basın açıklamasından sonra CHP’li Milletvekili Mehmet Göker Belediye Başkanından aldığı yalan bilgi ve belgeler ile kamuoyuna “kesilen 2 ağacın hastalıklı ve bulaşıcı olduğuna yönelik Orman işletmesinin kararı Bulunmasa elbette tepkimizi ortaya koyarız” demişti. CHP’li il başkanı Sayın Akbulut da bugünkü ağaç katliamıyla ilgisi olmayan belgeyi paylaşmıştır ve Burdur belediye Başkanı onu da yanıltmıştır. Fakat paylaşılan belgeler 1 yıl ve 3 yıl önceki belgelerdir bugünkü ağaç kesimler ile ilgisi yoktur. Bugün kesilen ağaçlar için 27 Nisan 2022 günü sadece kaldırım düzenlemesi için Orman şefliğinden 9 ağaç kesim izni Burdur Belediyesi tarafından istenmiştir. Gerçek belgeleri Burdur kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. CHP yalanları hiç bitmiyor! Bugün için 2 ağaç değil 9 ağaç kesim izni istenmiş, Ağaçlar hastalık için değil, Basit Kaldırım Düzenlemesi için kesilmiştir! Sayın CHP Milletvekili Mehmet Göker’i açıkladığı gibi katliamın sahibi CHP’li Belediye’ye ve yalanlarına tepki vermeye davet ediyorum. Eski CHP İl Başkanı Barış Ayten ve önceki dönem CHP Belediye Meclis Üyesi Burhan Cahit Karakurt gibi!”    
AK PARTİ BURDUR İL BAŞKANI MENGİ: “PAYLAŞILAN BELGELERİN BUGÜNKÜ AĞAÇ KESİMLERİ İLE İLGİSİ YOKTUR”

Burdur’da 5 Mayıs 2022 Perşembe günü şehir merkezinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki ağaç kesimleri polemiği karşılıklı açıklamalarla devam ediyor.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ilk açıklamasından sonra ikinci kez şu yazılı açıklamayı yaptı;

“CHP’li Belediye Başkanı, CHP Milletvekili Mehmet Göker’i ve il başkanı İzzet Akbulut’u da kandırdı. Bugün meydan da katledilen ağaçlar için yaptığımız basın açıklamasından sonra CHP’li Milletvekili Mehmet Göker Belediye Başkanından aldığı yalan bilgi ve belgeler ile kamuoyuna “kesilen 2 ağacın hastalıklı ve bulaşıcı olduğuna yönelik Orman işletmesinin kararı Bulunmasa elbette tepkimizi ortaya koyarız” demişti. CHP’li il başkanı Sayın Akbulut da bugünkü ağaç katliamıyla ilgisi olmayan belgeyi paylaşmıştır ve Burdur belediye Başkanı onu da yanıltmıştır.

Fakat paylaşılan belgeler 1 yıl ve 3 yıl önceki belgelerdir bugünkü ağaç kesimler ile ilgisi yoktur. Bugün kesilen ağaçlar için 27 Nisan 2022 günü sadece kaldırım düzenlemesi için Orman şefliğinden 9 ağaç kesim izni Burdur Belediyesi tarafından istenmiştir. Gerçek belgeleri Burdur kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. CHP yalanları hiç bitmiyor! Bugün için 2 ağaç değil 9 ağaç kesim izni istenmiş, Ağaçlar hastalık için değil, Basit Kaldırım Düzenlemesi için kesilmiştir! Sayın CHP Milletvekili Mehmet Göker’i açıkladığı gibi katliamın sahibi CHP’li Belediye’ye ve yalanlarına tepki vermeye davet ediyorum. Eski CHP İl Başkanı Barış Ayten ve önceki dönem CHP Belediye Meclis Üyesi Burhan Cahit Karakurt gibi!”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.