Başkan Mengi Mazbatasını Aldı

Gündem 03.01.2018 - 17:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi Mazbatasını Aldı

Başkan Mengi Mazbatasını Aldı.
Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 6. Olağan kongre ile AK Parti İl Başkanlığına seçilen Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkan Vekili Hasan Yağcı, yönetim kurulu üyeleri ve Partililerle birlikte Burdur İl Seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, gayretlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Mengi, "31 Aralık pazar günü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Bakanlarımızın katılımlarıyla 6.Olağan Kongremizi geniş bir katılımla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz.Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmamızı sürdüreceğiz. Kapısı çalınmadık ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak.Teşkilat disiplini içerisinde geniş halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatları doğrultusunda tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz" dedi.
Başkan Mengi Mazbatasını Aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 6. Olağan kongre ile AK Parti İl Başkanlığına seçilen Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkan Vekili Hasan Yağcı, yönetim kurulu üyeleri ve Partililerle birlikte Burdur İl Seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, gayretlerinin artarak devam edeceğini söyledi.
Başkan Mengi, "31 Aralık pazar günü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Bakanlarımızın katılımlarıyla 6.Olağan Kongremizi geniş bir katılımla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz.Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmamızı sürdüreceğiz. Kapısı çalınmadık ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak.Teşkilat disiplini içerisinde geniş halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatları doğrultusunda tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.