Başkan Mengi'den Vali Şerif Yılmaz'a Ziyaret

Gündem 08.01.2018 - 18:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi'den Vali Şerif Yılmaz'a Ziyaret

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve yönetimini kabul etti.
31 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen AK Parti Olağan İl Kongresinin ardından İl Başkanı olarak seçilen Mengi, beraberinde yeni seçilen AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Yılmaz’a ziyarette bulundu.   Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık da yer aldı.   Kabulü dolayısıyla Vali Yılmaz’a memnuniyetini ifade eden Başkan Mengi ve AK Parti heyeti kendisiyle bir süre görüşerek sohbet ettiler.     Yeni seçilen Başkan Mengi ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz’da ziyaretleri dolayısıyla AK Parti heyetine teşekkür etti.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve yönetimini kabul etti.
31 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen AK Parti Olağan İl Kongresinin ardından İl Başkanı olarak seçilen Mengi, beraberinde yeni seçilen AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Yılmaz’a ziyarette bulundu.
 
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık da yer aldı.
 
Kabulü dolayısıyla Vali Yılmaz’a memnuniyetini ifade eden Başkan Mengi ve AK Parti heyeti kendisiyle bir süre görüşerek sohbet ettiler.
 
 
Yeni seçilen Başkan Mengi ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz’da ziyaretleri dolayısıyla AK Parti heyetine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.