Başkan Mengi’den üst geçit müjdesi

Gündem 04.04.2018 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi’den üst geçit müjdesi

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallesinin ortak kullandığı alana üst geçit yapılacağını müjdeledi
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Karayolları Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan eski Bügdüz yolu mevkiinde Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallelerini birbirine bağlayan kesimde vatandaşlarımızın can güvenlikleri düşünülerek çelik konstrüksiyon üst geçit uygulaması yapılması planlanmıştır” dedi.   AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallesinin ortak kullandığı alana üst geçit yapılacağını müjdeledi. Üst geçidin çelik yapı olarak inşa edileceğini kaydeden AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, “Karayolları Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan eski Bügdüz yolu mevkiinde Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallelerini birbirine bağlayan kesimde vatandaşlarımızın can güvenlikleri düşünülerek çelik konstrüksiyon üst geçit uygulaması yapılması planlanmıştır” dedi.    Karayolları bölge müdürlüğü ile bir süredir yapmış olduğu görüşmelerde üst geçit projesinin en kısa sürede tamamlanması için tüm hazırlıklarının yapıldığını ve imalat ve montaj çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Mengi, “Çelik konstrüksiyon yaya geçidinin planlanması öncesinde, üst geçit yapılması konusunda ki yapım kriterleri, bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve can güvenlikleri göz önünde bulundurulmuştur. İhalesi tamamlanan üst geçidin İmalat çalışmaları devam etmektedir. Söz konusu çelik konstrüksiyon yaya üst geçidinin Mayıs ayı içerisinde montaj çalışmalarına başlanması hedeflenmiştir. Burdur’umuza ve vatandaşlarımıza Hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallesinin ortak kullandığı alana üst geçit yapılacağını müjdeledi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Karayolları Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan eski Bügdüz yolu mevkiinde Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallelerini birbirine bağlayan kesimde vatandaşlarımızın can güvenlikleri düşünülerek çelik konstrüksiyon üst geçit uygulaması yapılması planlanmıştır” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallesinin ortak kullandığı alana üst geçit yapılacağını müjdeledi. Üst geçidin çelik yapı olarak inşa edileceğini kaydeden AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, “Karayolları Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan eski Bügdüz yolu mevkiinde Tepe Mahallesi ile Karasenir mahallelerini birbirine bağlayan kesimde vatandaşlarımızın can güvenlikleri düşünülerek çelik konstrüksiyon üst geçit uygulaması yapılması planlanmıştır” dedi.

 

 Karayolları bölge müdürlüğü ile bir süredir yapmış olduğu görüşmelerde üst geçit projesinin en kısa sürede tamamlanması için tüm hazırlıklarının yapıldığını ve imalat ve montaj çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Mengi, “Çelik konstrüksiyon yaya geçidinin planlanması öncesinde, üst geçit yapılması konusunda ki yapım kriterleri, bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve can güvenlikleri göz önünde bulundurulmuştur. İhalesi tamamlanan üst geçidin İmalat çalışmaları devam etmektedir. Söz konusu çelik konstrüksiyon yaya üst geçidinin Mayıs ayı içerisinde montaj çalışmalarına başlanması hedeflenmiştir. Burdur’umuza ve vatandaşlarımıza Hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.