BAŞKAN MENGİ: ‘3 MAYMUNU OYNAYAN CHP NERDESİN’

Gündem 05.05.2022 - 13:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN MENGİ: ‘3 MAYMUNU OYNAYAN CHP NERDESİN’

BAŞKAN MENGİ: ‘3 MAYMUNU OYNAYAN CHP NERDESİN’
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi Cumhuriyet Meydanı düzenlemeleri sebebiyle kesilen ağaçlara basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. Başkan Mengi yaptığı açıklamada, “Meydanda Ağaç kesilirken 3 Maymunu Oynayan CHP nerdesin? Değerli Basın mensupları ve kıymetli Burdurlu hemşerilerim, Hatırlarsanız 2013 yılında Gezi olaylarında CHPliler ve terör örgütleri gezi parkında bir ağacı bahane edip bütün Türkiye de ortalığı yangın yerine çevirip, ülkemizin huzurunu kaçırmak ve hükümeti devirme planları içine girmişlerdi. Ama milletimiz bu oyunu görmüş ve asla bu tarz girişimlere prim vermemiş ve her seçimde gerekli cevabı demokratik yolla vermiştir. Burdur’umuzda da 2013 yılında Gazi caddemizde AK Partili belediyemiz tarafından Gazi caddesi kaldırım düzenlemesi yapılırken bir ağaç yüzünden şimdiki CHP Milletvekili Mehmet Göker Gazi caddesinde ortalığı birbirine katmış, AK Partili belediye başkanımız ile partililerimizin üzerine yürümüş, huzur kenti Burdur’umuzun huzurunu kaçırmak istemiş ve siyasi rant devşirmek istemişti. Aynı CHP zihniyeti; vekiliyle, il başkanıyla, CHPli belediye başkanıyla Hastane İnşaatı şantiyemizi basarak yine ağaçları bahane etmiş ve ortalığı birbirine katmak istemişlerdi. Burdur Kamuoyunun kendilerine gösterdiği tepki nedeniyle Kentimizin huzurunu bozamamışlar ve geri adım atmak zorunda kalmışlardı. Bunlada yetinmemişler Burdur Salda gölümüzün etrafına yıllarca CHP’li İlçe Belediyesi çullanmış ve pislikten geçinmeyen Salda gölü Cumhurbaşkanımız tarafından Özel Çevre Koruma alanı ilanı talimatı verilerek ÖÇK alanına alınmış ve herkesin temiz bir şekilde faydalanması için Millet Bahçesi projemizi gerçekleştirmiştir. Fakat; kendi rantları ellerinden gittiği için CHP’liler aylarca eylem yapmış ama bütün milletimizin temiz bir şekilde faydalandığı bir proje ortaya çıkınca yine mahcup olmuşlardı. Şimdi burada Cumhuriyet Meydanındayız, CHP’li Burdur Belediyesi Cumhuriyet Meydanında basit bir kaldırım düzenlemesini 1 yıl oldu hala bir türlü bitirememiştir. Yaparken de birçok ağacı kesmiş ve ortadan kaldırmışlardır. Bugünde yine birçok ağacı görüldüğü üzere CHP’li belediye kesmiştir. Ne gariptir ki kendilerine gelince Maalesef CHP milletvekili ve teşkilatı 3 Maymunu oynamaktadırlar. Ne görüyorlar ne duyuyorlar ve ne de söyleyebiliyorlar. Buradan CHP’li Milletvekili Mehmet Göker’e çağrı yapıyoruz; bir ağaç için yaptığınız bütün eylemleri hatırlattır ve burada yapılan ağaç katliamı için eylem yapmaya Cumhuriyet Meydanına davet ediyoruz ve kendinizi zincirle ağaca bağlamanızı bekliyoruz…” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN MENGİ: ‘3 MAYMUNU OYNAYAN CHP NERDESİN’

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi Cumhuriyet Meydanı düzenlemeleri sebebiyle kesilen ağaçlara basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.

Başkan Mengi yaptığı açıklamada, “Meydanda Ağaç kesilirken 3 Maymunu Oynayan CHP nerdesin?

Değerli Basın mensupları ve kıymetli Burdurlu hemşerilerim,

Hatırlarsanız 2013 yılında Gezi olaylarında CHPliler ve terör örgütleri gezi parkında bir ağacı bahane edip bütün Türkiye de ortalığı yangın yerine çevirip, ülkemizin huzurunu kaçırmak ve hükümeti devirme planları içine girmişlerdi. Ama milletimiz bu oyunu görmüş ve asla bu tarz girişimlere prim vermemiş ve her seçimde gerekli cevabı demokratik yolla vermiştir. Burdur’umuzda da 2013 yılında Gazi caddemizde AK Partili belediyemiz tarafından Gazi caddesi kaldırım düzenlemesi yapılırken bir ağaç yüzünden şimdiki CHP Milletvekili Mehmet Göker Gazi caddesinde ortalığı birbirine katmış, AK Partili belediye başkanımız ile partililerimizin üzerine yürümüş, huzur kenti Burdur’umuzun huzurunu kaçırmak istemiş ve siyasi rant devşirmek istemişti.

Aynı CHP zihniyeti; vekiliyle, il başkanıyla, CHPli belediye başkanıyla Hastane İnşaatı şantiyemizi basarak yine ağaçları bahane etmiş ve ortalığı birbirine katmak istemişlerdi. Burdur Kamuoyunun kendilerine gösterdiği tepki nedeniyle Kentimizin huzurunu bozamamışlar ve geri adım atmak zorunda kalmışlardı. Bunlada yetinmemişler Burdur Salda gölümüzün etrafına yıllarca CHP’li İlçe Belediyesi çullanmış ve pislikten geçinmeyen Salda gölü Cumhurbaşkanımız tarafından Özel Çevre Koruma alanı ilanı talimatı verilerek ÖÇK alanına alınmış ve herkesin temiz bir şekilde faydalanması için Millet Bahçesi projemizi gerçekleştirmiştir. Fakat; kendi rantları ellerinden gittiği için CHP’liler aylarca eylem yapmış ama bütün milletimizin temiz bir şekilde faydalandığı bir proje ortaya çıkınca yine mahcup olmuşlardı.

Şimdi burada Cumhuriyet Meydanındayız,

CHP’li Burdur Belediyesi Cumhuriyet Meydanında basit bir kaldırım düzenlemesini 1 yıl oldu hala bir türlü bitirememiştir. Yaparken de birçok ağacı kesmiş ve ortadan kaldırmışlardır. Bugünde yine birçok ağacı görüldüğü üzere CHP’li belediye kesmiştir. Ne gariptir ki kendilerine gelince Maalesef CHP milletvekili ve teşkilatı 3 Maymunu oynamaktadırlar. Ne görüyorlar ne duyuyorlar ve ne de söyleyebiliyorlar.

Buradan CHP’li Milletvekili Mehmet Göker’e çağrı yapıyoruz; bir ağaç için yaptığınız bütün eylemleri hatırlattır ve burada yapılan ağaç katliamı için eylem yapmaya Cumhuriyet Meydanına davet ediyoruz ve kendinizi zincirle ağaca bağlamanızı bekliyoruz…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.