Başkan MENGİ 2020 yılının ilk dakikalarında sahada...

Yaşam 02.01.2020 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan MENGİ 2020 yılının ilk dakikalarında sahada...

    AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, İl ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri  2020 yılının ilk saatlerinde, Görev Yapan Polisleri, 112 Çağrı Merkezi çalışanlarını, Burdur Devlet Hastanesi Acil polikliniği çalışanlarını ve Vatandaşları ziyarette bulunarak yeni yıllarını kutladılar.   AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “2019 yılını geride bıraktığımız bu dakikalarda 7 /24 güvenliğimizi sağlayan, görevi başındaki değerli Emniyet Güçlerimize, 112 Çağrı Merkezi Çalışanlarına, Burdur Devlet Hastanesi Acil polikliniği çalışanlarına ve tüm nöbetçi personele teşekkür ediyor ve 2020 Yılının herkese huzur ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, İl ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri  2020 yılının ilk saatlerinde, Görev Yapan Polisleri, 112 Çağrı Merkezi çalışanlarını, Burdur Devlet Hastanesi Acil polikliniği çalışanlarını ve Vatandaşları ziyarette bulunarak yeni yıllarını kutladılar.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “2019 yılını geride bıraktığımız bu dakikalarda 7 /24 güvenliğimizi sağlayan, görevi başındaki değerli Emniyet Güçlerimize, 112 Çağrı Merkezi Çalışanlarına, Burdur Devlet Hastanesi Acil polikliniği çalışanlarına ve tüm nöbetçi personele teşekkür ediyor ve 2020 Yılının herkese huzur ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.