Başkan Keyik; "Yeniliği yakalamak, araştırma ve eğitimler ile gerçekleşecektir."

Ekonomi 11.10.2019 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Keyik; "Yeniliği yakalamak, araştırma ve eğitimler ile gerçekleşecektir."

BUTSO EĞİTİMLERİNE “SATIŞ VE SATIŞ YÖNETİMİ” İLE DEVAM EDİLDİ
        Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim faaliyetleri “Satış ve Satış Yönetimi” konulu toplantıyla devam etti.         BUTSO Konferans Salonundaki eğitim toplantısında, Serdar Bilecen “Satış ve Satış Yönetimi” hakkında sunum yaptı.         Serdar Bilecen; “Satış Kavramı, İletişimin Önemi, Fayda Teorisi, İlişki Yönetimi, İnsanlar ve Üslupları, Zor İnsanlar ve Nedenleri, Yaşanan Çatışmalar ve Yönetimi” konularında detay ve örneklemelerde bulundu.                 Burdur’un ekonomik büyüme ve finansal kalkınmasındaki önemli dinamiklerinden olan eğitim faaliyetlerinin periyodik bir programla devam ettiğini belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, eğitimlerin ardından da üyelerinin olumlu geri dönüşleri ve teşekkürlerini aldıklarını vurguladı.          Gelecekte ancak ve ancak kendini yenileyebilenler ile yeniliğe ayak uyduranların ayakta kalacağını belirten Başkan Yusuf Keyik; “Yeniliği yakalamak, araştırma ve eğitimler ile gerçekleşecektir. Sanayici, tüccar ve esnaflarımızı bu vesile ile devam edecek eğitimlerimize katılmaya davet ediyorum.” Dedi.
BUTSO EĞİTİMLERİNE “SATIŞ VE SATIŞ YÖNETİMİ” İLE DEVAM EDİLDİ

 

      Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim faaliyetleri “Satış ve Satış Yönetimi” konulu toplantıyla devam etti.

 

      BUTSO Konferans Salonundaki eğitim toplantısında, Serdar Bilecen “Satış ve Satış Yönetimi” hakkında sunum yaptı.  

      Serdar Bilecen; “Satış Kavramı, İletişimin Önemi, Fayda Teorisi, İlişki Yönetimi, İnsanlar ve Üslupları, Zor İnsanlar ve Nedenleri, Yaşanan Çatışmalar ve Yönetimi” konularında detay ve örneklemelerde bulundu.

       

        Burdur’un ekonomik büyüme ve finansal kalkınmasındaki önemli dinamiklerinden olan eğitim faaliyetlerinin periyodik bir programla devam ettiğini belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, eğitimlerin ardından da üyelerinin olumlu geri dönüşleri ve teşekkürlerini aldıklarını vurguladı.

         Gelecekte ancak ve ancak kendini yenileyebilenler ile yeniliğe ayak uyduranların ayakta kalacağını belirten Başkan Yusuf Keyik; “Yeniliği yakalamak, araştırma ve eğitimler ile gerçekleşecektir. Sanayici, tüccar ve esnaflarımızı bu vesile ile devam edecek eğitimlerimize katılmaya davet ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.