Başkan Keyik’ten Vali Yılmaz’a Burdur Tarihi Kitabı Armağanı

Gündem 22.11.2016 - 12:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Başkan Keyik’ten Vali Yılmaz’a Burdur Tarihi Kitabı Armağanı

BUTSO Başkanı Keyik, Vali Yılmaz’a “Burdur Tarihi ve Anılar” Kitabını Takdim Etti
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kültürel faaliyetler kapsamında hazırlatılan “Burdur Tarihi ve Anılar” kitabı yayınlandı.   BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptıkları "Burdur Tarihi ve Anılar" kitabını, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek kendisine takdim etti.   Gerçekleştirdiği ziyarette Burdur fotoğraflarından oluşan kitabla ilgili Vali Yılmaz’a bilgi veren Başkan Keyik, Ticaret ve Sanayi Odasının kültür faaliyetlerine bir tanesini daha eklediklerini belirterek, bu kitabın kendi alanında önemli bir eksikliği gidereceğine inadığını ifade etti.   Vali Yılmaz, Burdur'a kendi alanında katkı sağlayacak, Burdur'un tarihine, geçmişine ışık tutacak bu çalışmalarından dolayı Başkan Keyik ve kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.   Başkan Keyik, Vali Yılmaz'a gerçekleştirdiği ziyaretinde kendisi ile bir süre sohbet etitkten sonra Valilikten ayrıldı.
BUTSO Başkanı Keyik, Vali Yılmaz’a “Burdur Tarihi ve Anılar” Kitabını Takdim Etti

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kültürel faaliyetler kapsamında hazırlatılan “Burdur Tarihi ve Anılar” kitabı yayınlandı.

 

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptıkları "Burdur Tarihi ve Anılar" kitabını, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek kendisine takdim etti.

 

Gerçekleştirdiği ziyarette Burdur fotoğraflarından oluşan kitabla ilgili Vali Yılmaz’a bilgi veren Başkan Keyik, Ticaret ve Sanayi Odasının kültür faaliyetlerine bir tanesini daha eklediklerini belirterek, bu kitabın kendi alanında önemli bir eksikliği gidereceğine inadığını ifade etti.

 

Vali Yılmaz, Burdur'a kendi alanında katkı sağlayacak, Burdur'un tarihine, geçmişine ışık tutacak bu çalışmalarından dolayı Başkan Keyik ve kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Başkan Keyik, Vali Yılmaz'a gerçekleştirdiği ziyaretinde kendisi ile bir süre sohbet etitkten sonra Valilikten ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.