BAŞKAN KEYİK SEÇİM TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Gündem 19.03.2018 - 17:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN KEYİK SEÇİM TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Burdur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, seçim takvimini açıklayan basın toplantısı yaptı.
Burdur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, seçim takvimini açıklayan basın toplantısı yaptı. Başkan Yusuf Keyik ve ekibi Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının seçim takvimine ilişkin düzenledikleri toplantıda; 1 Nisan 2018 tarihinde 13 meslek grubunda seçime gideceklerini, bu seçim sonunda 35 meclis üyesinin belirleneceğini belirtildi. Keyik; Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinde bir yıl önceden isimleri tek başına belirlediğini, her dönemde farklı isimlerle çalışma ve hizmette bulunduklarını söylerken, 2589 üyesi bulunan Burdur TSO’nun 1468 üyesinin seçimde oy kullanabileceğini aktardı.   ŞEKER FABRİKASI VE GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ Başkan Keyik ve ekibi Burdur’un birinci gündem maddesi olan Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi konusunda içerisinde STK’ların da olacağı ve işadamlarından oluşan bir konsorsiyumla açık ihaleye gireceklerini vurguladı. Burdur TSO’nun misyon ve vizyonlarına da değinen Başkan Keyik, dördüncü dönem gireceği seçimlerde her dönem çıtayı yükselttiğini, bunun dışında da Isparta OSB ile Burdur OSB’nin ortak bir bölgede buluşturulması için de çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Burdur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, seçim takvimini açıklayan basın toplantısı yaptı.

Burdur TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, seçim takvimini açıklayan basın toplantısı yaptı.

Başkan Yusuf Keyik ve ekibi Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının seçim takvimine ilişkin düzenledikleri toplantıda; 1 Nisan 2018 tarihinde 13 meslek grubunda seçime gideceklerini, bu seçim sonunda 35 meclis üyesinin belirleneceğini belirtildi.

Keyik; Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinde bir yıl önceden isimleri tek başına belirlediğini, her dönemde farklı isimlerle çalışma ve hizmette bulunduklarını söylerken, 2589 üyesi bulunan Burdur TSO’nun 1468 üyesinin seçimde oy kullanabileceğini aktardı.

 

ŞEKER FABRİKASI VE GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

Başkan Keyik ve ekibi Burdur’un birinci gündem maddesi olan Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi konusunda içerisinde STK’ların da olacağı ve işadamlarından oluşan bir konsorsiyumla açık ihaleye gireceklerini vurguladı.

Burdur TSO’nun misyon ve vizyonlarına da değinen Başkan Keyik, dördüncü dönem gireceği seçimlerde her dönem çıtayı yükselttiğini, bunun dışında da Isparta OSB ile Burdur OSB’nin ortak bir bölgede buluşturulması için de çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.