BAŞKAN KALKAN KAMYONCULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gündem 25.05.2015 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN KALKAN KAMYONCULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan kamyoncuların sorunlarını dinledi.
Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan kamyoncuların sorunlarını dinledi. Başkan Kalkan 46 Nolu Kamyoncular Kooperatifinde kamyoncularla bir araya gelip, sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini söyledi. Kamyoncular kooperatif olarak R1 belgesi sorunu ve yer sorunu olduğunu söylerken, Başkan Kalkan kooperatif üyesi iki kişi adına kredi çekilerek R1 belgesi alınabileceğini ve hatta kooperatif olarak Halk Bankasından kredi çekilerek kooperatife ait yer alınabileceğini söyledi. Toplantıya Halk Bankası Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Zeybek de katılarak nasıl ve ne kadar kredi kullanılabileceğini açıkladı. Kahvaltılı toplantıyı düzenleyen Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Altay da Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan ve Halk Bankası Müdür Yardımcısı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. 
Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan kamyoncuların sorunlarını dinledi.

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan kamyoncuların sorunlarını dinledi.

Başkan Kalkan 46 Nolu Kamyoncular Kooperatifinde kamyoncularla bir araya gelip, sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini söyledi. Kamyoncular kooperatif olarak R1 belgesi sorunu ve yer sorunu olduğunu söylerken, Başkan Kalkan kooperatif üyesi iki kişi adına kredi çekilerek R1 belgesi alınabileceğini ve hatta kooperatif olarak Halk Bankasından kredi çekilerek kooperatife ait yer alınabileceğini söyledi.

Toplantıya Halk Bankası Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Zeybek de katılarak nasıl ve ne kadar kredi kullanılabileceğini açıkladı. Kahvaltılı toplantıyı düzenleyen Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Altay da Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan ve Halk Bankası Müdür Yardımcısı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.