Başkan Kalkan'dan Vali Şerif Yılmaz'a Ziyaret

15.02.2018 - 08:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Kalkan'dan Vali Şerif Yılmaz'a Ziyaret

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan ve yönetimini Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Kalkan’a Yusuf Düzgün, Yakup Yıldız, Mehmet Sayın ve Mehmet İleri eşlik etti.   Bir süre Vali Yılmaz’la makamında görüşen Başkan Kalkan ve yönetimi kooperatifin çalışmaları ve üyelerine sağladığı hizmetlerle ilgili kendisine bilgi verdi.   Vali Yılmaz, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiği kooperatif yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ekonominin can damarını küçük esnaflarımızın oluşturuduğunu belirten Vali Yılmaz, devletimiz verdiği çeşitli destekler ve esnaflarımıza sağladığı bazı kolaylıklarla her zaman esnaflarımızın yanında olmaya çalıştığını ifade ederek, gerek sıfırdan yeni bir işyeri açmak istiyen gerekse işini geliştirmek isteyenlere pozitif ayrımıcılık yaptığını dile getirdi.   Tüm kurumlarımızla birlikte esnaflarımızın yanındayız diyen Vali Yılmaz, devletimizin desteklerini Burdurlu esnaflarımızında takip etmelerini ve faydalanmalarını istedi.    Bir süre Vali Yılmaz'la görüşen çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Kalkan ve yönetimi esnaflara gösterdiği yakın ilgi ve alakası dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler.
Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan ve yönetimini Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Kalkan’a Yusuf Düzgün, Yakup Yıldız, Mehmet Sayın ve Mehmet İleri eşlik etti.
 
Bir süre Vali Yılmaz’la makamında görüşen Başkan Kalkan ve yönetimi kooperatifin çalışmaları ve üyelerine sağladığı hizmetlerle ilgili kendisine bilgi verdi.
 
Vali Yılmaz, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiği kooperatif yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ekonominin can damarını küçük esnaflarımızın oluşturuduğunu belirten Vali Yılmaz, devletimiz verdiği çeşitli destekler ve esnaflarımıza sağladığı bazı kolaylıklarla her zaman esnaflarımızın yanında olmaya çalıştığını ifade ederek, gerek sıfırdan yeni bir işyeri açmak istiyen gerekse işini geliştirmek isteyenlere pozitif ayrımıcılık yaptığını dile getirdi.
 
Tüm kurumlarımızla birlikte esnaflarımızın yanındayız diyen Vali Yılmaz, devletimizin desteklerini Burdurlu esnaflarımızında takip etmelerini ve faydalanmalarını istedi. 
 
Bir süre Vali Yılmaz'la görüşen çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Kalkan ve yönetimi esnaflara gösterdiği yakın ilgi ve alakası dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.