BAŞKAN KALKAN’DAN ESNAFLAR ADINA BASINA KAHVALTI

Gündem 24.07.2018 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN KALKAN’DAN ESNAFLAR ADINA BASINA KAHVALTI

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle basın mensuplarına kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
Gerçekleştirilen toplantıya esnaf odaları başkanları da katılırken, Başkan Kalkan da “Bugün basın bayramında esnaf ve basın mensuplarını bir araya getirdik. Esnaflarımızın adına saygılar sunuyorum. Böyle günler önemli günler. Sizler de basın mensupları olarak Burdur’da iyi hizmetler vermektesiniz. Böyle günler dertleri anlatmak için bir fırsattır. Elbirliğiyle birlikte çalışacağız.” dedi. BGC Başkanı Kürşat Tuncel de Başkan Kalkan ve esnaflara teşekkür ederek, Burdur’daki STK başkanlarının en tecrübelilerinden olan Kalkan’ın düzenlediği ve 24 Temmuz 2018’de ilk olan basın bayramı programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, 24 Temmuz’un önemine vurgu yaptı.
Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle basın mensuplarına kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Gerçekleştirilen toplantıya esnaf odaları başkanları da katılırken, Başkan Kalkan da “Bugün basın bayramında esnaf ve basın mensuplarını bir araya getirdik. Esnaflarımızın adına saygılar sunuyorum. Böyle günler önemli günler. Sizler de basın mensupları olarak Burdur’da iyi hizmetler vermektesiniz. Böyle günler dertleri anlatmak için bir fırsattır. Elbirliğiyle birlikte çalışacağız.” dedi.

BGC Başkanı Kürşat Tuncel de Başkan Kalkan ve esnaflara teşekkür ederek, Burdur’daki STK başkanlarının en tecrübelilerinden olan Kalkan’ın düzenlediği ve 24 Temmuz 2018’de ilk olan basın bayramı programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, 24 Temmuz’un önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.