BAŞKAN GÜNGÖR: ‘YILMADAN HİZMETE DEVAM’

Gündem 27.04.2022 - 21:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN GÜNGÖR: ‘YILMADAN HİZMETE DEVAM’

BAŞKAN GÜNGÖR: ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YILMADAN HİZMETE DEVAM…
Burdur’un Kızılkaya beldesinde üretken belediyecilik anlayışı ile görevini sürdüren Belediye Başkanı İlkay Güngör’den bir hizmet daha. Başkan Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yakın bir süre önce Milli Emlak Genel Müdürlüğünden tahsisini alarak tadilat işlerine başladığımız eski adı ile Ziraat Köy Grup Teknisyenliği lojmanları kullanıma hazır hale gelmiştir. Atıl durum da uzun yıllardır kullanılmayan Beldemiz Asayişi açısından olumsuzluk yaratan, kaderine terk edilen bu binayı tekrar kullanılabilir hale getirmek, dört aileye yuva olacak güvenli bir ortama dönüştürmenin tarifi imkansız.  Lojmanımıza Belediye Meclisimizin kararı ile arazisini bağışlayan hayırsever hemşerimiz rahmetli Halil ASRAV’ ın ismini verdik. Lojmanın yapımında bizlerden desteğini esirgemeyen Bucak ve Antalya ilindeki kıymetli hayırsever vatandaşlarımıza ve gecesini gündüzüne katarak gayretle çalışan tüm Belediye personelime çok çok teşekkür ederim. Kızılkaya’mıza hayırlı uğurlu olsun. HER ŞEY YAŞANILABİLİR KIZILKAYA İÇİN.” İfadelerini kullandı. 
BAŞKAN GÜNGÖR: ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YILMADAN HİZMETE DEVAM…

Burdur’un Kızılkaya beldesinde üretken belediyecilik anlayışı ile görevini sürdüren Belediye Başkanı İlkay Güngör’den bir hizmet daha.


Başkan Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yakın bir süre önce Milli Emlak Genel Müdürlüğünden tahsisini alarak tadilat işlerine başladığımız eski adı ile Ziraat Köy Grup Teknisyenliği lojmanları kullanıma hazır hale gelmiştir.
Atıl durum da uzun yıllardır kullanılmayan Beldemiz Asayişi açısından olumsuzluk yaratan, kaderine terk edilen bu binayı tekrar kullanılabilir hale getirmek, dört aileye yuva olacak güvenli bir ortama dönüştürmenin tarifi imkansız. 
Lojmanımıza Belediye Meclisimizin kararı ile arazisini bağışlayan hayırsever hemşerimiz rahmetli Halil ASRAV’ ın ismini verdik. Lojmanın yapımında bizlerden desteğini esirgemeyen Bucak ve Antalya ilindeki kıymetli hayırsever vatandaşlarımıza ve gecesini gündüzüne katarak gayretle çalışan tüm Belediye personelime çok çok teşekkür ederim.
Kızılkaya’mıza hayırlı uğurlu olsun. HER ŞEY YAŞANILABİLİR KIZILKAYA İÇİN.” İfadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.