BAŞKAN GÜNGÖR ‘ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI İÇİN SAHADA’

Gündem 15.10.2021 - 15:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN GÜNGÖR ‘ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI İÇİN SAHADA’

BAŞKAN GÜNGÖR ‘ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI İÇİN SAHADA’
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, her zaman olduğu gibi çocukların sağlığı için harekete geçti.     Çocuklarının sağlığının çok önemli olduğunu belirten Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımız Sn. Hakan TÜTÜNCÜ bey ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kepez Belediyesi Sağlık Merkezinden gelen sağlık personelleri aracığıyla Beldemizde İlkokul, Ortaokul ve Lisede öğrenim gören 266 öğrencimize göz sağlığı taraması testi yaptırdık. Yapılan tarama sonucunda 43 tane öğrencimizin göz sağlığında problem tespit edilmiştir.   Bu öğrencilerimizin tedavileri için Kepez Belediyesi Sağlık Merkezine ücretsiz muayenelerini yaptırmak üzere getirip götürme işlemi de bizzat Belediyemiz tarafından kendi otobüslerimizle önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir. Bizlere göz sağlığı taramasında destek olan Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan TÜTÜNCÜ beyefendiye şahsım ve tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN GÜNGÖR ‘ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI İÇİN SAHADA’

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, her zaman olduğu gibi çocukların sağlığı için harekete geçti.

 

 

Çocuklarının sağlığının çok önemli olduğunu belirten Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımız Sn. Hakan TÜTÜNCÜ bey ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kepez Belediyesi Sağlık Merkezinden gelen sağlık personelleri aracığıyla Beldemizde İlkokul, Ortaokul ve Lisede öğrenim gören 266 öğrencimize göz sağlığı taraması testi yaptırdık.

Yapılan tarama sonucunda 43 tane öğrencimizin göz sağlığında problem tespit edilmiştir.

 

Bu öğrencilerimizin tedavileri için Kepez Belediyesi Sağlık Merkezine ücretsiz muayenelerini yaptırmak üzere getirip götürme işlemi de bizzat Belediyemiz tarafından kendi otobüslerimizle önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir.

Bizlere göz sağlığı taramasında destek olan Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan TÜTÜNCÜ beyefendiye şahsım ve tüm öğrencilerimiz adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.