Başkan Güngör "BAŞ olmak için, ARI gibi çalışmak lazım"

Yaşam 19.03.2020 - 14:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Güngör "BAŞ olmak için, ARI gibi çalışmak lazım"

Başkan Güngör: BAŞ olmak için, ARI gibi çalışmak lazım.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör  yapmış olduğu paylaşımla, kendi harçlığını  çıkarmak için, petrolde pompacılık yapan oğlu Bahattin Güngör’ü iş yerinde ziyaret ederek, “BAŞ olmak için, ARI gibi çalışmak lazım.” Başlığı ile bunun paylaşımını yapmıştı. Başkan Güngör paylaşımında  “Tekrar üniversite sınavlarına hazırlanan, kendi harçlığını kendisi çıkarmak için, petrolde pompacılık yapan aslan oğlum Bahattin'i iş yerinde ziyaret ettim. Yıllarca ettiğim nasihatleri bir bir tutan, büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi, helal kazanç ve de en önemlisi çalışma azmini evladımda görmek beni çok mutlu etti” dedi. Başkan Güngör ”Nasıl işler, zor mu? diye sorduğumda ise; ‘Zor, ama sen işten korkma, iş senden korksun diye verdiğin öğütle, bu zorluğu yeniyorum’ demesi de beni duygulandırmadı değil” diyerek, ”Allah herkese hayırlı evlatlar versin, seninle gurur duyuyorum aslan oğlum” dedi.  
Başkan Güngör: BAŞ olmak için, ARI gibi çalışmak lazım.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör  yapmış olduğu paylaşımla, kendi harçlığını  çıkarmak için, petrolde pompacılık yapan oğlu Bahattin Güngör’ü iş yerinde ziyaret ederek, “BAŞ olmak için, ARI gibi çalışmak lazım.” Başlığı ile bunun paylaşımını yapmıştı.


Başkan Güngör paylaşımında  “Tekrar üniversite sınavlarına hazırlanan, kendi harçlığını kendisi çıkarmak için, petrolde pompacılık yapan aslan oğlum Bahattin'i iş yerinde ziyaret ettim. Yıllarca ettiğim nasihatleri bir bir tutan, büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi, helal kazanç ve de en önemlisi çalışma azmini evladımda görmek beni çok mutlu etti” dedi.


Başkan Güngör ”Nasıl işler, zor mu? diye sorduğumda ise; ‘Zor, ama sen işten korkma, iş senden korksun diye verdiğin öğütle, bu zorluğu yeniyorum’ demesi de beni duygulandırmadı değil” diyerek, ”Allah herkese hayırlı evlatlar versin, seninle gurur duyuyorum aslan oğlum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.