BAŞKAN GÜNGÖR ‘ATATÜRK TÜRKİYE'DİR’

Gündem 11.11.2021 - 11:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN GÜNGÖR ‘ATATÜRK TÜRKİYE'DİR’

BAŞKAN GÜNGÖR ‘ATATÜRK TÜRKİYE'DİR’
Burdur’un Kızılkaya beldesinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK rahmetle ve saygıyla anıldı.   Sosyal medya hesabından Atatürk Türkiye’dir sözleri ile paylaşan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, “ATATÜRK TÜRKİYE'DİR. Atatürk demek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ruhu demektir! Onu anlamak demek; fikirlerini, eserlerini ve ilkelerini geleceğe taşımak demektir. Vefatının 83.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmetle, hürmetle ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şâd, mekanı cennet olsun.” İfadelerini kullandı.    
BAŞKAN GÜNGÖR ‘ATATÜRK TÜRKİYE'DİR’

Burdur’un Kızılkaya beldesinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK rahmetle ve saygıyla anıldı.

 

Sosyal medya hesabından Atatürk Türkiye’dir sözleri ile paylaşan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, “ATATÜRK TÜRKİYE'DİR. Atatürk demek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ruhu demektir! Onu anlamak demek; fikirlerini, eserlerini ve ilkelerini geleceğe taşımak demektir. Vefatının 83.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmetle, hürmetle ve saygıyla anıyoruz.

Ruhu şâd, mekanı cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.