BAŞKAN GÜNGÖR ‘ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Gündem 15.01.2022 - 10:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN GÜNGÖR ‘ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

BAŞKAN GÜNGÖR ‘ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’
Kızılkaya, Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün öncülüğünde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından 2022 yılında Kızılkaya'mıza ilk hediyemiz sözleri ile paylaşımda bulunan Güngör, “2021 yılı içerisinde yapmış olduğumuz başvurular ve görüşmeler neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Belediyemize bir adet sıfır Km Çöp Toplama Aracı Hibe edilmiştir.  Üst yapı işlemleri tamamlanan aracımızı bugün teslim aldık ve kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Çöp Toplama aracının Belediyemize kazandırılmasında bizlere yardımcı olan, hiçbir zaman desteğini Kızılkaya’dan ve bizlerden esirgemeyen başta; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM Bey’e, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ Bey’e Ak Parti Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK Bey ile Sayın Yasin UĞUR Bey’e,  Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanımız Sayın Hikmet ÖKTE Bey’e Şahsım ve Belde Halkım adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. GÜÇLÜ VE BÜYÜYEN KIZILKAYA İÇİN YILMADAN, USANMADAN YOLA DEVAM.” İfadelerini kullandı.    
BAŞKAN GÜNGÖR ‘ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Kızılkaya, Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün öncülüğünde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından 2022 yılında Kızılkaya'mıza ilk hediyemiz sözleri ile paylaşımda bulunan Güngör, “2021 yılı içerisinde yapmış olduğumuz başvurular ve görüşmeler neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Belediyemize bir adet sıfır Km Çöp Toplama Aracı Hibe edilmiştir.  Üst yapı işlemleri tamamlanan aracımızı bugün teslim aldık ve kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Çöp Toplama aracının Belediyemize kazandırılmasında bizlere yardımcı olan, hiçbir zaman desteğini Kızılkaya’dan ve bizlerden esirgemeyen başta; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM Bey’e, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir DURMAZ Bey’e Ak Parti Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK Bey ile Sayın Yasin UĞUR Bey’e,  Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanımız Sayın Hikmet ÖKTE Bey’e Şahsım ve Belde Halkım adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. GÜÇLÜ VE BÜYÜYEN KIZILKAYA İÇİN YILMADAN, USANMADAN YOLA DEVAM.” İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.