BAŞKAN GENÇ, NAR İŞÇİLERİYLE BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2019 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN GENÇ, NAR İŞÇİLERİYLE BULUŞTU

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çığlık Ayanlar Mahallesindeki soğuk hava deposunda nar işçileriyle bir araya geldi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Belediyeye ait soğuk hava deposunu işleten ve kısa sürede Rusya, Almanya, Polonya, İtalya, Japonya başta olmak üzere 10 ülkeye yaş sebze ve meyve ihracatı yapan Çığlık Ayanlar Mahallesi’ndeki soğuk hava deposunu  ziyaret etti. Başkan Genç, şuan 70 çalışanı bulunan ve zaman zaman 300’e kadar çıkan istihdam sayısıyla bölge halkına büyük katkı sağlayan soğuk hava deposunda işçilerin sorunlarını dinledi. Göreve geldikleri günden bu yana 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Turgay Genç, “701 kilometrekare bir alana hizmet veriyoruz. Yapacak daha çok işimiz var. Belediyecilik sadece yol ve park yapmak değil. Bölgemizin sorunlarını biliyoruz ve yeni yolların dışında istihdama yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu tesis atıl durumdaydı. Mehmet Özçetinkaya tesisi kiralayarak yüzlerce kişiye istihdam sağladı. Bizde gereken desteği verdik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hem ülke ekonomisine hemde bölge halkının istihdam edilerek özellikle kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamasına yardımcı olduk” diye konuştu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çığlık Ayanlar Mahallesindeki soğuk hava deposunda nar işçileriyle bir araya geldi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Belediyeye ait soğuk hava deposunu işleten ve kısa sürede Rusya, Almanya, Polonya, İtalya, Japonya başta olmak üzere 10 ülkeye yaş sebze ve meyve ihracatı yapan Çığlık Ayanlar Mahallesi’ndeki soğuk hava deposunu  ziyaret etti. Başkan Genç, şuan 70 çalışanı bulunan ve zaman zaman 300’e kadar çıkan istihdam sayısıyla bölge halkına büyük katkı sağlayan soğuk hava deposunda işçilerin sorunlarını dinledi.

Göreve geldikleri günden bu yana 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Turgay Genç, “701 kilometrekare bir alana hizmet veriyoruz. Yapacak daha çok işimiz var. Belediyecilik sadece yol ve park yapmak değil. Bölgemizin sorunlarını biliyoruz ve yeni yolların dışında istihdama yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu tesis atıl durumdaydı. Mehmet Özçetinkaya tesisi kiralayarak yüzlerce kişiye istihdam sağladı. Bizde gereken desteği verdik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hem ülke ekonomisine hemde bölge halkının istihdam edilerek özellikle kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamasına yardımcı olduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.