BAŞKAN EROĞUZ GÖREVİNİ DEVRETTİ

Gündem 20.10.2021 - 19:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN EROĞUZ GÖREVİNİ DEVRETTİ

BAŞKAN EROĞUZ GÖREVİNİ DEVRETTİ
Başkan Nasuh Eroğuz'un sağlık ve aile sebeplerinden dolayı biraz dinlenmek istediğini belirten yeni Başkan Yılmaz Gürcan, "2006 yılından beri görev yaptığım S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulumuzda bugün itibariyle, kuruldaki arkadaşlarımın teveccühleriyle Yönetim Kurulu Başkanlık görevini, sağlık ve Aile sebeplerinden dolayı biraz dinlenmek istediğini belirten Kıymetli Dostum ve yol arkadaşım Sn. Nasuh EROĞUZ’dan devraldım." dedi.   Başkan Yılmaz Gürcan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Çok Değerli Ortaklarımız, Sevgili Dostlarım, Kıymetli Hemşerilerim, 2006 yılından beri görev yaptığım S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulumuzda bugün itibariyle, kuruldaki arkadaşlarımın teveccühleriyle Yönetim Kurulu Başkanlık görevini, sağlık ve Aile sebeplerinden dolayı biraz dinlenmek istediğini belirten Kıymetli Dostum ve yol arkadaşım Sn. Nasuh EROĞUZ’dan devraldım. Başta beni bu göreve layık gören Yönetim Kurulumuzdaki Arkadaşlarım Sn.Nasuh EROĞUZ’a, Sn.İlhami DEĞERLİ’ye Sn.Mustafa ONAY’a ve Sn.Ramazan UYSAL’a, ve 1953 yılından bugüne Kooperatifimizde görev alan ve bir tane daha çivi çakmış veya vesile olmuş Yönetim Kurulu Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Kooperatifte çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kooperatifimizi ortak paydada buluştuğumuz her kesimin fikriyle daha ileriye götüreceğiz ve çiftçilerimiz menfaatine her uygulamayı devreye alacağız. Bu vesileyle de Kooperatifimizde yeniden teşekkül eden Yönetim Kurulumuzun, başta siz değerli çiftçilerimize, ortaklarımıza, Kooperatifimize, Bölgemize ve Pankobirlik Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yönetim Kurulu Teşekkülü Yılmaz GÜRCAN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ONAY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan UYSAL Yönetim Kurulu Üyesi Nasuh EROĞUZ Yönetim Kurulu Üyesi İlhami DEĞERLİ Yönetim Kurulu Üyesi"
BAŞKAN EROĞUZ GÖREVİNİ DEVRETTİ

Başkan Nasuh Eroğuz'un sağlık ve aile sebeplerinden dolayı biraz dinlenmek istediğini belirten yeni Başkan Yılmaz Gürcan, "2006 yılından beri görev yaptığım S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulumuzda bugün itibariyle, kuruldaki arkadaşlarımın teveccühleriyle Yönetim Kurulu Başkanlık görevini, sağlık ve Aile sebeplerinden dolayı biraz dinlenmek istediğini belirten Kıymetli Dostum ve yol arkadaşım Sn. Nasuh EROĞUZ’dan devraldım." dedi.


 

Başkan Yılmaz Gürcan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Çok Değerli Ortaklarımız, Sevgili Dostlarım, Kıymetli Hemşerilerim,

2006 yılından beri görev yaptığım S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulumuzda bugün itibariyle, kuruldaki arkadaşlarımın teveccühleriyle Yönetim Kurulu Başkanlık görevini, sağlık ve Aile sebeplerinden dolayı biraz dinlenmek istediğini belirten Kıymetli Dostum ve yol arkadaşım Sn. Nasuh EROĞUZ’dan devraldım.

Başta beni bu göreve layık gören Yönetim Kurulumuzdaki Arkadaşlarım Sn.Nasuh EROĞUZ’a, Sn.İlhami DEĞERLİ’ye Sn.Mustafa ONAY’a ve Sn.Ramazan UYSAL’a, ve

1953 yılından bugüne Kooperatifimizde görev alan ve bir tane daha çivi çakmış veya vesile olmuş Yönetim Kurulu Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Kooperatifte çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

İnşallah Kooperatifimizi ortak paydada buluştuğumuz her kesimin fikriyle daha ileriye götüreceğiz ve çiftçilerimiz menfaatine her uygulamayı devreye alacağız.

Bu vesileyle de Kooperatifimizde yeniden teşekkül eden Yönetim Kurulumuzun, başta siz değerli çiftçilerimize, ortaklarımıza, Kooperatifimize, Bölgemize ve Pankobirlik Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Yönetim Kurulu Teşekkülü

Yılmaz GÜRCAN Yönetim Kurulu Başkanı

Mustafa ONAY Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Ramazan UYSAL Yönetim Kurulu Üyesi

Nasuh EROĞUZ Yönetim Kurulu Üyesi

İlhami DEĞERLİ Yönetim Kurulu Üyesi"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.