Başkan Ercengiz yaşlıları unutmadı

Yaşam 19.03.2018 - 17:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz yaşlıları unutmadı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz,  18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin haftalarını kutlayarak yaşlılara karanfil verdi. Berberoğlu Huzurevi’nde kalan bütün yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, bir süre sohbet ederek huzurevinden ayrıldı. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “Bizler sizlerin evlatlarıyız. Hayırlı birer evlat olabilmek için gayret gösteriyoruz. Sizlerin istek ve arzularınız bizim için emirdir. Gücümüz yettiği ölçüde isteklerinizi yerine getireceğiz” dedi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz,  18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin haftalarını kutlayarak yaşlılara karanfil verdi.

Berberoğlu Huzurevi’nde kalan bütün yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, bir süre sohbet ederek huzurevinden ayrıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “Bizler sizlerin evlatlarıyız. Hayırlı birer evlat olabilmek için gayret gösteriyoruz. Sizlerin istek ve arzularınız bizim için emirdir. Gücümüz yettiği ölçüde isteklerinizi yerine getireceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.