Başkan Ercengiz Sıcak Çorba Geleneğini Sürdürüyor

Gündem 16.01.2020 - 15:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz Sıcak Çorba Geleneğini Sürdürüyor

  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Emek Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı’ndaki sıcak çorba ikramıyla vatandaşın içini ısıttı.    Burdur Belediyesi, kış aylarında ve özellikle soğuk günlerde vatandaşlara sıcak çorba ikram etme geleneğini sürdürüyor. Burdur Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sıcak çorba ikramı ilk olarak Emek Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı’nda gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Emek Mahallesi Semt Pazarı’nda ki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Emek Pazarı’nda gerçekleştirdiği sıcak çorba ikramına, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Meclis üyeleri ve partililerle de katıldılar. Semt pazarına tezgah açan pazarcı esnafı ve alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşlar çorba dağıtımına yoğun ilgi gösterirken, sıcak çorba uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.   Semt pazarında gerçekleştirilen sıcak çorba ikramına ilişkin açıklama yapan başkan Ercengiz,”  il ve ilçe başkanlarımız,  yönetici arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarımız ile birlikte Emek Mahallesi Semt Pazarımızda sıcak çorba ikram ederek,  hem esnaf,  hem de mahalle sakinlerimizle sohbet ettik.” İfadelerini kullandı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Emek Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı’ndaki sıcak çorba ikramıyla vatandaşın içini ısıttı. 

 

Burdur Belediyesi, kış aylarında ve özellikle soğuk günlerde vatandaşlara sıcak çorba ikram etme geleneğini sürdürüyor. Burdur Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sıcak çorba ikramı ilk olarak Emek Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı’nda gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Emek Mahallesi Semt Pazarı’nda ki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Emek Pazarı’nda gerçekleştirdiği sıcak çorba ikramına, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Meclis üyeleri ve partililerle de katıldılar. Semt pazarına tezgah açan pazarcı esnafı ve alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşlar çorba dağıtımına yoğun ilgi gösterirken, sıcak çorba uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Semt pazarında gerçekleştirilen sıcak çorba ikramına ilişkin açıklama yapan başkan Ercengiz,”  il ve ilçe başkanlarımız,  yönetici arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarımız ile birlikte Emek Mahallesi Semt Pazarımızda sıcak çorba ikram ederek,  hem esnaf,  hem de mahalle sakinlerimizle sohbet ettik.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.